Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Dags för avgörande

30 september 2021 08:08
Herr

Idag avslutas Växjö veckan och kvartsfinalserien ska få sin upplösning. Det är fördel Växjö efter segern i Helsingborg Arena för en vecka sedan.


Efter att mött Växjö två gånger på tre dagar förra veckan är det ikväll dags för den sista matchen lag emellan för denna gång. Först ut var första kvartsfinalen i Svenska Cupen som Växjö vann med 7-4 i Helsingborg Arena. Två dagar senare var det dags för SSL möte och då stod FCH som segrare med 4-2 i samma arena. När lagen nu möts för tredje gången är det cupen som ska avgöras. I och med segern från första matchen är det fördel Växjö. För att FCH ska ta sig vidare gäller det att vinna matchen efter fulltid samt att sedan avgöra i förlängningen eller straffläggningen. Detta är den sista kvartsfinalen som ska avgöras. Under gårdagen blev det klart att en semifinal blir mellan Pixbo och skrällaget Visby. För vinnaren mellan FCH och Växjö väntar Dalen som slog ut Falun på straffar.

I första mötet saknades Nordgren, Wahlgren och Fält. En trio som är med i kvällens match. Däremot återhämtar sig Daniel Johnsson fortfarande från sjukdom och spelar inte ikväll. Mattias Qvarfordt får fortsatt förtroende i målet i Svenska Cupen.

Kvartsfinal 2 startar 18:30 i Fortnox Arena och kan även ses på sportbladetplay.se.