Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Fjärde Nyförvärvet till FC Helsingborg: Pär Forsman från IBK Dalen

23 april 2024 12:00
Herr

FC Helsingborg har gjort klart med ytterligare en värvning inför nästa säsong i Svenska Superligan. Pär Forsman, från IBK Dalen, ansluter till FCH efter att ha hjälpt sitt tidigare lag att ta sig tillbaka till SSL efter en säsong i Allsvenskan.


Forsman har en imponerande karriär med sex säsonger i SSL och totalt 172 matcher samt 62 poäng.

I en intervju med fch.nu delade Forsman med sig av sin entusiasm över att bli en del av FCH och varför han valde att ansluta sig till klubben. "Det känns bra och väldigt spännande. Valet föll på Helsingborg av många olika faktorer, men i slutändan är den största faktorn att jag vill utvecklas och söker nya utmaningar", säger han.

På frågan om sin kunskap om FCH och klubbens historia svarar Forsman ärligt: "Jag har inte bäst koll på föreningen och hur det ser ut inuti. Men det man har lärt sig av att möta föreningen är att det är en proffsig förening med mycket historia i SSL." Forsman beskriver sig själv som en lagspelare och en pålitlig bollvinnare. "Jag sliter extremt hårt för att sätta upp mina lagkamrater i bra lägen och brukar vara rätt jobbig att möta i dueller", förklarar han och antyder sin envisa natur på planen.

Inför den kommande säsongen har Forsman höga förväntningar på både sig själv och laget. "Jag förväntar mig en otrolig hunger i laget. Att vi ska vara med och tävla mot alla lag samt göra allt för att utvecklas tillsammans," säger han med en tydlig övertygelse.

Vi hälsar Pär varmt välkommen till FCH och Sundets Pärla