Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Axel Lindkvist Förstärker FC Helsingborg

30 april 2024 10:43

FC Helsingborg fortsätter att stärka sitt lag inför den kommande säsongen i Svenska Superligan genom att värva den 22-årige backen Axel Lindkvist från Höllviken.


Lindkvist, som har imponerat i Allsvenskan med 15 poäng på 21 matcher förra säsongen, är redo att testa sina färdigheter på den högsta nationella nivån igen, efter att tidigare ha spelat i SSL med Höllviken.

Till fch.nu uttrycker Lindkvist sin entusiasm över den nya utmaningen. "Det känns både kul och spännande! Varför det blev FCH är på grund av SSL och att se vad jag kan prestera på högsta nivån," säger han. Lindkvist ser fram emot att bidra med sin skicklighet i FCH:s strävan efter framgång.

När han reflekterar över sin tidigare erfarenhet med klubben, känner Lindkvist en stark koppling till FCH. "Som skåning känner man till FCH väl sen lång tid tillbaka, där man haft många härliga kamper mot under ungdomsåren," delar han.

Lindkvist beskriver sig själv som en lagspelare "Jag skulle beskriva mig som en spelskicklig lagspelare som älskar att tävla," förklarar han.

Med höga förväntningar på den kommande säsongen är Lindkvist inställd på att göra ett avtryck i SSL. "Mina förväntningar på nästa säsong är att vi kliver in i varje match för att vinna och ta en slutspelsplats!" säger han.

Vi hälsar Axel Lindkvist varmt välkommen till Sundets Pärla.