Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Calle Hult och Jonathan Skoglösa nya tränare i Herr Utveckling

19 april 2024 13:00
Herr

Det blir en helt ny tränar konstellation till nästa säsong när Calle Hult och Jonathan Skoglösa blir nya tränare för Herr Utveckling i division 2.


Under herrarna i SSL har FCH ett lag i division 2 för unga talanger som siktar uppåt i sin karriär. Inför säsongen flyttades Zacharias Melin upp från laget och i slutet flyttades även Livio Blixt upp. Laget slutade denna säsong trea i serien. Till nästa säsong kommer laget att ledas av två nya tränare som tar efter Niklas ”Chelle” Lauritsen. Det blir Calle Hult som kommer att ha huvudansvaret för laget. Han har de senast säsongerna varit en stöttepelare i laget och viktig för de unga spelarna i truppen. Nu blir det ett ännu större ansvar för honom att förbereda spelarna för seniorspel. Till sin hjälp på får han Jonathan Skoglösa som assisterande tränare. Jonathan behöver kanske ingen närmare presentation för FCH:are. Han har spelat i klubben sedan barnsben och vunnit SM-Guld för P16 och gjort över 300 matcher i SSL.

– Väldigt roligt att få ett sådant förtroende efter två år som spelare. Känns extra bra att få göra det med en av mina goda vänner. Jag tror att vi kommer kunna komplettera varandra bra i våra olika roller. Det ska bli spännande att se vad vi lyckas åstadkomma med en bra mix av seniorer och lovande juniorer, säger Calle Hult om sitt nya uppdrag.

Även Jonathan Skoglösa ser fram emot att testa vingarna som tränare.

– Jag ser fram emot att testa på något nytt, ska bli spännande att se vad ens erfarenheter på planen kan leda till på tränarfronten. Särskilt roligt att få göra det tillsammans med Calle, det var en avgörande faktor för mig. Jag hoppas att vi kan få en bra mix av gamla och unga spelare som kommer ihop till ett lag och gör det bästa vi kan utifrån våra förutsättningar.