Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Bortamatch mot Lönsboda IBK!

21 november 2019 08:53
DAM

Då var det dags för ännu en bortamatch och imorgon beger sig damerna till seriens längsta bortaresa, nämligen till Lönsboda!


Lönsboda IBK är nykomlingar inför denna säsong och har haft det tungt hittills med sju förluster. Poängbäst i Lönsboda IBK är Charlotte Olofsson med åtta poäng hittills.

Vi har pratat med Mika Riviére inför matchen och här kan ni läsa hennes tankar:

Imorgon beger ni er till er längsta bortamatch mot Lönsboda IBK, hur är känslan inför matchen?

Det känns som att det är en match som vi kan styra om vi lyckas få igång vårt spel. Vi har tränat lite 1-1 situationer då vi känner att vi vill bli starkare där så det ska vi försöka göra bättre mot Lönsboda. Efter en del förluster så vill vi nu vinna mer än någonsin så jag tror vi tar 3 poäng och alla i laget är mer än laddade. Så känslan är bra.

Inga mål förra matchen, hur ska ni göra annorlunda denna match?

Det kändes inte riktigt som att vi kom hela vägen fram, vi etablerade inga långa anfall och hade behövt någon framför mål för att skymma Engelholms målvakt. Mot Lönsboda tror jag det blir väldigt viktigt att vi behåller pressen på deras planhalva och inte faller tillbaka och helt enkelt sätter våra chanser. Man vinner inga matcher om man inte gör mål!

Du har spelat back de senaste matcherna istället för forward, varför och vad tycker du om det?

Började spela back när jag började på innebandy förra säsongen och trivdes bra som det. Denna säsongen flyttades jag upp som forward i juniorlaget och Jonas såg aldrig mig spela back, så det blev forward även i damlaget. Jag tyckte jag spelade helt okej som forward men kände inte riktigt att jag kom upp i samma nivå som jag kan när jag spelar back. Så tog helt enkelt ett snack med Jonas om önskemål att få gå ner som back igen. Men tanken är förmodligen att jag ska kunna vara spelbar både som back och forward!

Vem kommer utmärka sig på fredagens match?

Jag tror många spelare komma våga visa vägen mer mot Lönsboda och hela laget känns sjukt taggade på att ta 3 poäng men om jag ska välja en spelare så tror jag att Sofia Alverus kommer hänga någon kasse!

Vi tackar Mika och önskar lycka till imorgon!

  • Vad: Lönsboda IBK - FCH
  • Datum: 22/11
  • Tid: 20,00
  • Plats: Lönsboda Sporthall

För att se live-resultat gå in på: http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=result&fmid=542126