Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Isac Olsson Ferm – Framtidslöftet som tar klivet till FC Helsingborg

16 april 2024 10:02
Herr

FC Helsingborg gläder sig åt att välkomna ännu ett spännande nyförvärv till sina led, Isac Olsson Ferm, ett ungt stjärnskott som redan gjort avtryck i Allsvenskan.


Med sina rötter i Oxie och en karriär som tog fart i Höllvikens ungdoms- och juniorlag, har Isac blivit en välkänd figur i Skånsk innebandy. Han har bidragit till att föra Höllviken till Innebandyfesten tre gånger och trots sin unga ålder på 19 år har han samlat på sig erfarenhet från tre säsonger i Allsvenskan, där han senast stod för 31 poäng på 22 matcher.

Till fch.nu delar Isac sin entusiasm över flytten till FCH. "Det känns extremt kul att skriva på för FCH. Jag kände att jag behövde ta nästa steg i min innebandykarriär och FCH är rätt plats för mig att göra det."

Isac, som har personliga band till några av spelarna i klubben, känner till FCH:s strävan efter ständig utveckling och framsteg. "Jag känner ett par spelare i klubben och de har bara pratat gott om den! Sen vet jag att det är en klubb med ambitioner att utvecklas hela tiden," säger han om sin nya klubb.

Beskrivningen av sig själv som spelare ger en hint om vad FCH fansen kan förvänta. "Jag är en spelare som är stark på boll och har framförallt mina styrkor i det offensiva spelet."

Isac har tydliga mål inför säsongen med FCH. "Mina förväntningar är att spela mycket och bidra med mina styrkor till laget för att slåss om slutspelsplatserna."

Med Isac Olsson Ferm i laget, ser FCH fram emot att fortsätta sin satsning på att utveckla unga talanger från Skåne.

Vi hälsar Isac varmt välkommen till Sundets Pärla