Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Hemmamatch mot Röke IBK!

26 oktober 2019 09:36
DAM

Imorgon möter damerna ex-allsvenska laget Röke IBK i Arena A, innan herrarna spelar sin match mot Storvreta IBK. Båda matcherna har gratis inträde!


Röke IBK spelade som sagt förra säsongen i Allsvenskan men åkte tyvärr ut. De har alltid haft ett bra lag och nu har de även spetsat till det med bland annat Hanna Johansson som tidigare spelade i FCH. Röke IBK har vunnit tre matcher, varav en i förlängning, samt en förlust och fått ihop 8 poäng medans FCH har 4 poäng.

Inför matchen har backen Amanda Johannesson fått säga vad hon tycker:

Skön vinst sist mot Höllviken, hur var känslan efter matchen?

Det var jäkligt gött att vinna och äntligen ta tre poäng!

Hur känner du själv med innebandyn och säsongen, du har ju spelat extremt många säsonger men var bland annat skadad nyligen och är nu tillbaka?

Ja det har blivit en hel del år, skadade knät sista träningen innan serien drog igång vilket var väldigt tråkigt. Men efter ett års rehab så är jag äntligen tillbaka!

Vad tror du om matchen imorgon, hur ska ni slå Röke?

Efter förra helgens vinst har vi fått mersmak på att vinna och vill ha revansch för förlusten sist med 2-0 i Hässleholm (Hessleholm Invitational Cup). För att slå Röke så måste vi sätta våra lägen, hålla uppe bolltempot och fortsätta äga i försvaret.

Det är gratis inträde på denna match så se till att ta med en vän och fyll läktaren! Vi har en välfylld kiosk där vi helst tar Swish men kontanter fungerar med.

Efter denna match spelar herrarna mot Storvreta IBK, även den gratis, så se till att boka biljetter till denna match, matchstart kl 17,00! Mer info om hur du bokar din biljett hittar du på fch.nu

  • Vad: FCH - Röke IBK
  • Datum: 27/10
  • Tid: 14,00
  • Plats: Helsingborg Arena A

För att se live-resultat gå in på: