Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match

Möt styrelsen - Stefan Bojgren

16 juni 2021 10:38
Föreningen

Efter långt och noggrant arbete kan nu valberedningen presentera ett styrelseförslag för 2020/2021 års årsstämma. Valberedningen anser att nuvarande styrelse är väldigt bra sammansatt och kommer således föreslå att styrelsen förblir oförändrad. Styrelsen har det gångna året arbetet mycket hårt i ansträngda tider och visat prov på innovativa och slagkraftiga lösningar för att, i bästa möjliga mån, föra FC Helsingborg i rätt riktning. Vi anser att styrelsen är väl disponerad och diversifierad så att alla vikta upptagningsområden är täckta. Därför kan vi presentera följande styrelsemöte för omval: Stefan Bojgren


Vem är du och vad har du för roll i FCH?
Stefan Bojgren, sitter idag i Styrelsen samt i Marknadsgruppen. Har tidigare varit med och startat upp och drivit DFU (Dam- och Flickutskottet) som från 2021 integrerats med föreningens övriga verksamhet.
Hur kom du i kontakt med klubben och varför har du valt att engagera dig i FCH?
Min dotter, Ebba Ekberg, började spela innebandy med FCH F03 som nioåring och spelar idag med Dam A. Jag engagerade mig mycket i det laget kring frågor som inte berörde själva spelet för att avlasta deras fantastiskt engagerade tränare Fredrik Roos. Vi lade mycket energi på att bygga gemenskap och en grupp för alla att vara med i. Vi drev en liten affärsverksamhet med fokus på att alla skulle kunna vara med på resor, läger och cuper utan att ekonomin skulle vara ett hinder. Under åren som flicklag kom de iväg på flera resor till Prag, Norge och Sverige med många härliga minnen att ta med sig i livet. Efter några år blev jag tillfrågad om att ta en plats i Styrelsen och tackade ja till det.
Vad bidrar du med för att FCH som klubb ska nå ännu större framgångar?
För mig är en förenings framgång inte bara det sportsliga, även om ett bra Dam A och Herr A lag bygger gemenskap, tillhörighet och stolthet för alla i föreningen. För mig är målet att få barn och ungdomar i rörelse och att ge alla en chans att få vara en del av en grupp och dess gemenskap. Det är inte alla förunnat att få chansen att få vara det och enligt mig handlar det mer om föräldrars brist på engagemang och stöttning, för att de själva kanske aldrig fått uppleva detta, än om en klassfråga som ofta tas upp. Jag bidrar med kreativa idéer, kontakter och mycket energi i grupperna med fokus på att FCH skall få de rätta och mest engagerade partnerna i näringslivet som har de ekonomiska förutsättningarna ätt kunna stötta vår verksamhet.
Vad äter du till frukost för att ladda inför en FCH-match (på ungdoms-, dam- eller herrnivå)?
Två kokta ägg, kvarg med müsli och honung samt en riktigt stor kopp kaffe.
Berätta om ditt roligaste / stoltaste minne med FCH
Det är nog alla de fina minnena med F03 under alla de resor vi gjort med laget. När tjejerna gråtit för att de vunnit tuffa matcher eller för att de förlorat tuffa matcher, för att sedan gå vidare och bara ha kul med laget. Samtidigt som vi föräldrar fått följa dem från läktaren och ”klarat” oss på egen hand på kvällarna. De minnena som vi föräldrar har från dessa resor skulle man nog kunna skriva en lika härlig bok om, men den kommer säkert censureras. När vi gnuggar spådomskulan - hur tänker du att FCH ser ut om 10 år?
FCH är en av Helsingborgs största föreningar med en bred ungdomssida med lika många flicklag som pojklag. Vi har lag med engagerade föräldrar på alla stadsdelar och vi har lag för de som vill satsa hårt men även för de som nöjer sig med att få träna och tävla med sina lagkamrater och sina stöttande föräldrar på läktaren. Sedan är vi givetvis placerade i toppen i högsta serien med både Dam A och Herr A.