Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför match: Höllviken hemma

27 januari 2021 08:00
Herr

Det vankas Skånederby ikväll i Helsingborg Arena.


Det blir ett Skånederby med extra mycket nerv ikväll. Två klubbar som är i stort behov av poäng och kämpar vi varsitt streck. FCH just nu på rätt sida slutspelsstrecket på en sjundeplats. Ner till Pixbo på nionde plats skiljer det fem poäng men Mölnlyckelaget har två matcher mindre spelade. Även Höllviken är på rätt sida nedflyttningsstrecket. Laget har lika många poäng som Sirius och Fagerhult men ligger före pga bättre målskillnad.

Höllviken kommer till derbyt efter en jobbig period med först omfattande cornasmitta i laget och sedan fyra matcher förra veckan. Det började tungt med två storförluster sedan lyckades man ta poäng mot både Thorengruppen och Linköping. Bägge gångerna förlorade man i förlängning. FCH hade tre matcher förra veckan och lyckades på dem ta sex poäng. Seger mot Dalen, förlust i sudden mot Falun och sedan en seger i Sudden mot Jönköping på bortaplan.

FCH går in i matchen med fyra raka segrar mot Höllviken. Förra säsongen vann man alla tre mötena och denna säsongen tog man en 6-5 seger i seriens tredje match. FCH Har full trupp till matchen bortsett från långtidsskadade trion Nicklas Lidholm, Jonathan Skoglösa och Oliver Windfeldt.

Lyssna på tränare Niklas Pålssons tankar i videon.

Studio Soffan drar igång live på Facebook kl 18:30 där vi snackar upp matchen med båda lagen.

Sen ser du matchen som vanligt på hd.se