Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Två nyförvärv till damlaget!

17 april 2018 11:58
Dam

FCH har gjort klart med två nyförvärv till damlaget och det är två backar som ansluter till truppen.


Först ut är Lina Jansson som kommer ifrån FBC Engelholm. Lina är back och hemsidan tog sig ett snack med henne:

Vad var det som gjorde att du valde FCH?

  • Jag valde FCH för att jag anser att jag har goda möjligheter för att utvecklas här. Dessutom så har jag fått en väldigt positiv bild av satsningen som görs, tränarna samt laget så klart.

Hur ser du på satsningen som görs på damlaget i FCH?

  • Satsningen är faktiskt den anledningen som fick upp mina ögon för FCH. Dam- och flicksporten behöver att allt fler föreningar som satsar och lägger tid och pengar för upprätthålla och öka intresset samt antalet licenser. Jag ser på satsningen som ett viktigt kliv i rätt riktning. Ett föredöme för andra klubbar.

Vad har du för mål inför säsongen 18/19?

  • Mitt mål inför kommande säsong är att ta en plats i startande femmor. Sedan så skulle jag vilja utveckla mitt offensiva spel samt den mentala biten.

Vad tycker du om laget så här långt?

  • Jag tycker att laget verkar härligt! Känns som det är bra stämning och högt i tak, precis som jag vill ha det. Sedan så tycker jag att det är väldigt bra spelare med.

FCH:s andra nyförvärv är Emma Larsson som ansluter från derbyrivalen Gantofta IBK. Även Emma är back och vi ställde lite frågor till henne med:

Vad var det som gjorde att du valde FCH? -Jag valde FCH för att dem har en spännande satsning på gång och de var något jag ville vara med på. De kändes även som att hela klubben och laget vill mot samma mål som jag vill och jag känner att jag kommer kunna fortsätta utvecklas i denna verksamheten.

Hur ser du på satsningen som görs på damlaget i FCH? -Satsningen låter jätte spännande! Planen känns både realistisk och de är roligt att man satsar på unga spelare. FCH för mig har alltid varit SSL-laget men de känns roligt att man nu lägger fokus på damerna också och de känns som att vi kommer bli en bra trupp nu med dem yngre superduktiga tjejerna som kommer underifrån med

Vad har du för mål inför säsongen 18/19?

  • Mina mål med säsongen 18/19 är att få spela en snabb och rolig innebandy där jag får möjligheten att använda mitt spelsinne och passningsförmåga för att hjälpa laget att nå så högt i tabellen som möjligt. Självklart är de alltid kul att hänga ett par poäng själv med men de är väl inte de jag är bäst på egentligen. Men några kassar ska de nog kunna bli.

Vad tycker du om laget så här långt? -Hittills tycker jag att laget håller en hög lägsta nivå och spelet är ganska likt de som jag spelade hemma i Småland. Vilket kommer göra de enklare för mig som spelare med då jag är mer hemma med de. De är ett glatt och härligt gäng som jag verkligen tror att jag kommer trivas i.

Vi säger varmt välkommen till Lina och Emma!