16 Mar 1 match

Förlust mot Munka-Ljungby IBK och träningsmatch mot FBC Ostrava!

26 augusti 2019 14:35
DAM

Det blev tyvärr förlust mot Munka-Ljungby IBK i första Skånemästerskaps-matchen för säsongen. Siffrorna skrevs till 1-5 efter en jämn första period och sedan växlade Munka- Ljungby upp målskyttet.

0-1 kom 8,25 in i första perioden, detta efter en motståndare sköt från backposition. I slutet av perioden fick Munka-Ljungby två utvisningar, en 17,07 samt en 18,43. Den sista följde med in i andraperioden och där utnyttjade FCH sin chans snabbt, 00,11 hittar Moa Nilsson fram till Lovisa Smedmark med en snabb pass och Lovisa sätter den från sin högerkant. Tyvärr gör Munka-Ljungby 1-2 redan tiden 1,49, med ytterligare ett skott från back, och 8,06 sitter 1-3 genom en snygg passning från sidan där motståndaren bara kan lägga in bollen. FCH fortsätter trumma på och får till en del farliga lägen, något som även Munka-Ljungby har. Och det är bortalaget som gör nästa mål, 5,25 i tredje perioden sitter 1-4 och redan 5,58 kommer 1-5. Tung minut för FCH som tyvärr inte hinner ikapp detta.

Detta var en bra match med högt tempo från båda lagen, många unga juniorer fick chansen och Julia i målet gjorde en fin match. FCH skapar en del chanser men sätter tyvärr inte målen. Nästa match är redan imorgon då damerna spelar träningsmatch mot FBC Ostravas juniorlag som är på besök i Sverige. Matchen spelas kl 20,00 i Helsingborg Arena B och har gratis inträde!