16 Mar 1 match

Vinst mot Emmaljunga GOIF!

2 september 2019 10:41
DAM

Det blev en skön vinst för FCH när de mötte Emmaljunga GOIF, även om de borde ha vunnit med fler mål, när slutresultatet skrevs till 1-3 på bortaplan.

Det är hemmalaget som dock tar ledningen, 12,33 in i första perioden sitter 1-0 och det är genom en kontring som målet kommer till då motståndaren kommer ensam med målvakt. 15,16 in i första perioden kommer kvitteringen, då Linette Ottosson hittar fram till Angelica Nash. Period två blir mållös och det dröjer till 7,38 in i tredje perioden innan FCH äntligen får in ledningsmålet. Det är Elsa Sommelius som får bollen vid sargen, lyckas bryta in och sätter bollen i krysset, assist från Angelica Nash. Till slut sitter även 1-3 och återigen är det Elsa Sommelius som gör målet med pass från Angelica Nash. Detta blir slutresultatet och FCH har ett stort bollinnehav men har problem med att göra mål, och lägg till en bra hemmamålvakt.

Nästa match spelas 14/9 hemma mot FBC Lomma, även den i Skånemästerskapen.