Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Onsdag
05 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match

FCH värvar in två Danska U19 landslagsspelare!

25 juli 2019 15:00

FC Helsingborg har gjort klart med Jonas Nordheim och Mikkel Christensen. Båda är födda 2000 och kommer senast från den danska Elitserien och Frederikshavn.


Jonas och Mikkel är värvade till FC Helsingborgs utvecklingslag i division 2 men kommer precis som en hel del av våra unga spelare få möjligheten att träna kontinuerligt med SSL-laget.

Niklas Pålsson kommenterar nyförvärven:

I Jonas och Mikkel så får vi in två stycken riktigt hungriga och talangfulla rightforwards. Jag ser en väldigt stor potential i båda två som besitter en hög arbetskapacitet och stor bollskicklighet. Fortsätter dom sin utveckling så hoppas vi på att se dom i SSL inom kort!

Mikkel Christensen kommenterar själv varför han valde att flytta över sundet och spel med FCH:

Att spela innebandy i Sverige har varit min dröm, ända sedan jeg var 10-11 år. Efter som jeg visste att jeg inte ville läsa videre efter gymnasiet, tänkte jeg at det var tid till, att pröva krafter i Svenske innebandy. Jeg har valt FC Helsingborg, eftersom jeg tror klubben kan ge mig nya utmaningar, och är det stället där jeg kan utveckla mina innebandy kompetenser ytterligare genom den rätta träningskultur som klubben har. Efter att jag hade provtränat med både SSL-laget och H2-laget, visste jag att det skulle vara i FC Helsingborg tröjan jag skulle spela i när 19/20 säsongen startar. Att flytta till Sverige samtidigt gör bara att upplevelsen blir ännu mer spännande och en utmaning jag inte kunde säga nej till!

Jonas Nordheim är lika laddad på den nya utmaningen:

Jag strävar alltid efter att bli en bättre innebandyspelare, och därför har jag valt att leta efter nya utmaningar i Sverige till nästa säsong. Det är ett stort steg att flytta till Sverige och satsa på innebandyn, men efter att ha provat med både H2- och SSL-laget i FC Helsingborg var jag väldigt positiv och kände mig bekväm i klubben. När chansen uppstod att dela upplevelsen i FCH med min kompanjon Mikkel Christensen fanns det ingen hinder längre. Mitt mål är att spela i SSL en dag, och jag känner att FCH är en klubb där jag har goda förutsättningar för att utveckla mig som innebandyspelare. Det verkar finnas en riktigt bra förutsättningar runt de olika lagen, och träningskulturen verkar vara helt topp, vilket är något som tilltalar mig väldigt mycket. Jag är mycket glada över att gå till FCH till nästa säsong och jag hoppas kunna bidra mycket till laget!