Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Kalmarsund
KAL
Borta
Helsingborg
FCH

Inför kvartsfinal 3

21 mars 2022 11:04
Herr

Efter varsin seger på hemmaplan vänder serien ikväll åter till Kalmar och KIFAB Arena. I segern hemma med 5-3 gjorde Linus Malmström två mål och ger sin syn på segermatchen och vad som blir viktigt ikväll för seger.


Förlust i sudden på bortaplan vändes till seger hemma i kvartsfinal 2. FCH var i förarsätet hela tiden och kunde tillslut vinna med 5-3. En stor del i segern var Linus Malmström med sina två mål

– Det var en stabil match från vår sida där jag tycker att vi känns hetare än dom nästan hela matchen förutom en liten dip i tredje perioden, kommenterar tvåmålskytten segern. I första matchen fick FCH jaga ikapp ett 1-3 underläge för att ta matchen till förlängning men hemma tog man ledningen och var sedan aldrig i underläge i matchen

– Jag tycker att vi gick in med ett högre tempo och vågade mer än i första matchen samt att vi tog vara på våra kontringslägen mycket bättre denna match, säger Malmström om skillnaderna mellan de två första matcherna.

För att kunna gå till semifinal krävs det att FCH vinner minst en match på bortaplan för att kunna få fyra segrar som krävs. – De gäller att vi fortsätter att våga och ta vara på våra lägen och fortsätta att vara jobbiga att möta, avslutar Linus.

Matchen startar ikväll 18:30 och du kan se matchen på Olympia Bowlings fina sportbar. Kl 18:30 börjar matchen mot Kalmarsund den 17/3. Kvällen till ära erbjuder Olympia Bowling Hamburgare plus öl för 195 kr eller 150 kr för alkoholfritt alternativ. Passa även på att utmana varandra på bowling för 50 kr extra per person.

Bokning görs till [email protected]

Matchen sänds också på hd.se eller sportexpressenplay.se.