Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Willand
WIL

FCH Dam - Willands IBK!

6 oktober 2018 16:02
DAM

Imorgon söndag är det dags för dubbelmatch i Arena A! Först möter damerna Willands IBK kl 13,45 och sedan är det dags för herrarna att att möta Linköping IBK kl 17,00.


Willands IBK fick med sig en poäng i första matchen mot Skurups IBK efter att de spelat 3-3, och FCH kommer med stor revanschlusta efter den tråkiga premiärmatchen mot Munka-Ljungby IBK.

Assisterande tränare Anders Santesson ger sin syn på matchen:

Hur ser laget ut? Är alla tillgängliga?

Alla är inte tillgängliga, vi fick en knäskada på Amanda Johannesson på sista träningen inför premiären och hon blir borta en längre tid. Vi har lite sjukdomar i truppen och med tanke på de förutsättningarna är inte femmorna spikade.

Vad säger du om motståndet?

Jag vet inte så mycket om Willands. De gick upp inför förra säsongen och då var jag tränare i Engelholm och mötte dem i första matchen. De låg långt ner i tabellen ett tag men gjorde en jätteinsats och klättrade några platser i slutet. Det är inget motstånd man tar för givet, med den utvecklingen och 3-3 mot Skurup i sin premiär. De har några farliga spelare men vi får tänka på vad vi ska göra och inte tänka på motståndarna för mycket.

Till sist, vem har sett het ut på träningarna som publiken ska hålla ett extra öga på?

Svårt att lyfta fram spelare då detta är ett lagspel men en som har imponerat stort är Wilma Holmkvist. En spelare som spelar i F01/02 men som kommer utvecklas och gå långt, ett fruktansvärt bra spelsinne!

  • Vad: FCH - Willands IBK
  • Datum: Söndag 7/10
  • Tid: 13,45
  • Plats: Helsingborg Arena A

Inträde: 50 kr vuxen, 20 kr ungdom (13-19 år). Barn upp till 12 år går in gratis samt medlemmar går in gratis mot uppvisande av medlemskort. Vi tar helst Swish men kontanter fungerar med.

Vi har en välfylld kiosk där vi även här helst tar Swish men kontanter fungerar med.

För att se live-resultat gå in på: http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=result&fmid=435849