Biljetterna till hemmapremiären släppta i nytt samarbete
Publicerad: 2023-09-18

Bara en vecka kvar tills det är dags för match i världens bästa innebandyliga i Helsingborg igen. Vi är tillbaka i Helsingborg Arena och har ett nytt samarbete med Liveday för att göra det lättare för alla supportrar att köpa biljetter.

25 september spelar herrarna hemmapremiär i SSL mot Växjö. Till denna säsongen är vi tillbaka i Helsingborg Arena för majoriteten av matcherna. Nytt för säsongen är också att vi har inlett ett nytt samarbete med Liveday. Liveday är ett Helsingborg baserat företag till för att göra det enklare att förköpa sina biljetter till alla SSL matcher.

"Vi är glada att samarbeta med en partner likt FCH som vi ser en enorm utvecklingspotential i. Tillsammans kommer vi arbeta aktivt för att öka publikunderlaget och digitalisera arenaupplevelsen. FCH har så mycket mer att erbjuda än bara biljetten, det ska vi tillsammans paketera på ett enkelt och lättillgängligt sätt", säger Robin Lundgren Vd på LiveDay.

Idag kan du nu börja köpa biljetter till hemmapremiären om en vecka och vi hoppas på ett bra stöd i Helsingborg Arena.

Samarbetet med Liveday är bara i början och det kommer komma nyheter under säsongen som ska underlätta för alla som vill titta på innebandy i världsklass.

Du hittar biljetterna här!

Joel Olofsson