Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
AIK
AIK
Borta
Helsingborg
FCH

Inför match: AIK Borta

24 september 2022 08:08
Herr

Två matcher spelade. En vinst och en förlust. Idag är det dags för match tre mot nykomlingen AIK i Solnahallen.


FCH inledde säsongen bra med seger borta mot Dalen och en uddamålsförlust mot fjolårs silvermedaljörerna Kalmarsund. Trots det är Max Wahlgren inte helt nöjd med säsongs inledningen.

– Två trötta matcher. Dalen var inte tillräckligt bra och mot Kalmarsund var inte kvaliteten på topp. Men vi får höja oss lite tills nästa match så blir det nog bra.

Max Wahlgren har de två första matcherna spelat ihop med Linus Malmström och Fredi Petersson. En formation som förra säsongen rönte stora framgångar förra säsongen. Men även här tycker Max att det finns mer att hämta efter de två första matcherna.

– Vi har varit rätt kalla faktiskt. Men vi sliter på bra i försvaret och anfallet kommer komma. Det har vi sett tidigare år när vi spelar tillsammans så där finns ingen oro

Det finns chans att växla upp idag kl 13:00 när matchen mot nykomlingen AIK tekar igång i Solnahallen.

– AIK är nykomlingar och har en stor trupp. Dom kommer ut med mycket energi och försöka chocka oss. Men matchbilden blir nog mycket att vi har boll och dom vill kontra och chansa lite. Vi ska dit och ta tre poäng så det är lite upp till oss att lösa detta.

Solnahallen som inte längre har sin klassiska parkett som förstört för många motståndare genom åren. Det är inte direkt något som Max saknar.

– Haha jag kommer inte sakna parketten. Det ska ej få finnas i sporten, avslutar Max

Matchen spelas 13:00 i Solnahallen. Kan du inte vara på plats ser du matchen bäst hos vår partner Olympia Bowling i deras sportbar Victory.

Matchen sänds även på hd.se och sportexpressenplay.se