Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Storvreta
STO
Borta
Helsingborg
FCH

Inför Storvreta borta

28 februari 2021 08:16
Herr

Fyra matcher återstår och allt är i egna händer för herrarna i kampen om en slutspelsplats. Första anhalten blir borta mot Storvreta.


FCH är för första gången på länge utanför slutspelsplats. I den otroligt jämna tabellen är det bara fyra poäng upp till en femteplats. FCH fyra avslutande matcher är Storvreta borta, Pixbo hemma, Sirius hemma och Linköping borta. Just Linköping och Pixbo är bara två respektive en poäng före. Det gör att man trots att man är nia just nu ändå har det i egna händer att gå till slutspel.

Men första stoppet innan de matcherna är Storvreta i eftermiddag. Uppsala klubben som ses som storfavorit för SM-guldet har inte gjort någon besviken utan är just nu i serieledning med fyra poäng. Senast lagen möttes var i Helsingborg Arena då vann Storvreta med 8-5 efter en svag FCH inledning. Gästerna hade 5-1 efter första perioden. Sedan visade FCH att man kunde rubba giganterna och van resterande del av matchen. Ett bevis på att laget kan mäta sig med dem bästa.

FCH kommer till matchen med en seger senast mot Thorengruppen efter ett sent avgörande av Linus Malmström. Storvreta vann senast i sudden mot Höllviken och lär vara revanschsugna efter den insatsen.

Matchen börjar 16:00 och du ser den på hd.se eller sport expressenplay.

Lyssna på Jonathan Nilssons tankar inför matchen i videon.