MUL

Inför Mullsjö hemma

17 februari 2021 08:00

Det börjar tätna i kampen om slutspel. Kvällens match tar vinnaren ett bra steg mot en slutspelsplats.

Kvällens match är av stor betydelse för bägge lagen. FCH har efter sex raka matcher med poäng placerat sig på sjätteplats i tabellen. En poäng före kvällens motståndare Mullsjö. Motståndarlaget Mullsjö kommer till matchen med två raka segrar efter en lite svagare period. För två matcher sedan gjorde man en liten ändring och tog tillbaka förra årets tränare Andreas Elf i staben. Ett beslut som bidragit till segrar mot Storvreta och Thorengruppen. Även FCH är i bra form och tagit poäng i sex raka matcher nu. Senast blev det en poäng borta mot Kalmarsund i lördags. Under den matchen åkte Kristoffer Fält på ett rött kort och kommer missa kvällens match. Även Jonathan Edling som även var sjuk i lördags kommer missa matchen med fortsatt sjukdom. Mattias Qvarfordt som blev matchens lirare mot Kalmarsund får därför återigen chansen i målet. En. Glädjande nyhet är att Jonathan Skoglösa är redo för spel igen efter att skadat sig i premiären mot Dalen.

Detta är lagens andra möte denna säsong. Första matchen vann Mullsjö med 10-5 efter avgjort i tredje perioden med fem mål mot noll. Totalt sett i inbördesmöten är det även fördel Mullsjö med tio segrar mot FCH:s sju.

Formstarkast i FCH är Max Wahlgren och Fredi Petersson med sex poäng vardera de senaste tre matcherna.

Följ med live 18:30 i Studio Soffan på Facebook för att höra det senaste inför matchen. Sedan ser du matchen på hd.se eller sportexpressen play.

Ta chansen att vinna extra pengar genom att delta i vårt 50/50-lotteri. Swisha 50 kr/lott till 123 263 76 76 för chansen att vinna halva potten. Vinnaren dras live i andra pausen i Studio Soffan på Facebook.