Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Linköping
LIN

Inför Linköping

16 februari 2020 10:45
Herr

Seriens två formstarkaste lag möter varandra i Idrottens Hus denna eftermiddag. Både FCH och Linköping är obesegrade de senaste fem matcherna.


Båda lagen har vunnit sina fem senaste matcher. Det är inte det enda som är likt med lagen, det är väldigt jämna med varandra i tabellen också. Efter gårdagens resultat är Linköping under slutspelsstrecket på 40 inspelade poäng. FCH ligger tre placeringar före men bara tre poäng före. Lagens målskillnad är också snarlik. FCH har gjort 132 mål och släppt in 131 medans Linköpings motsvarande siffra är 129 gjorda och 133 insläppta. Matchen betyder mycket för bägge lagen då de enbart skiljer fem poäng mellan Kalmarsund på fjärdeplats och Linköping på nionde. Det är alltså sex lag som kämpar om fem slutspelsplatser just nu. FCH kan med en seger sätta sig i pole position inför de avslutande fem omgångarna.

När lagen mötes i höstas vann FCH en tight match med uddamålet, 4-3, på bortaplan. Sedan dess har laget förstärkts med Max Wahlgren från just Linköping. Max är just nu stekhet och gjort åtta poäng de senaste tre matcherna. Utom att själv producera mycket framåt har han skakat liv i Andreas Lindholm poängproduktion med. Lindholm som numera kamperar ihop Max och Fredi Petersson i andra femman har gjort sju poäng de senaste tre matcherna.

Med bara sex matcher kvar och mycket på spel är detta en match du inte vill missa. Vi ses i Idrottens Hus kl 15:00 och hjälper herrarna till sjätteraka!