Warberg
WIC

Inför Warberg

25 januari 2020 08:45

I eftermiddag är det dags för revansch mot Warberg efter förlusten hemma strax innan jul.

Dags för tredje och sista mötet med Warberg i eftermiddag kl 16:00 i Sparbanken Wictory Center. Båda lagen har en seger var från de tidigare mötena. Första matchen vann FCH borta med 7-3 efter ett ryck i tredje perioden. Sedan vann Warberg i Helsingborg Arena under jubileumsmatchen. Där vaknade FCH försent trots att man gick 1-5 till 5-5 i sista perioden blev det förlust med 8-6.

Denna matchen är väldigt viktig för båda lagen som kämpar kring varsitt streck. FCH spelar för att håll sig kvar på rätt sida slutspelsstrecket. Just nu har man tre poäng till godo ner mot Linköping på nionde plats. FCH har en gryende form med två raka segrar mot Växjö och Höllviken. Framförallt Max Wahlgren har varit het senaste tiden med fem mål senaste mot Växjö.

Warberg däremot har precis tagit sig över nedflyttningsstrecket efter seger senast mot bottenkollegan Visby. Hallänningarna ligger en poäng före Sirius som är på nedflyttningsplats. I Warberg är det rutinerade forwarden Mattias Kongstad som går bäst just nu med fem poäng på de senaste tre matcherna.

Matchen spelas 15:00 i Sparbanken Wictory Center och sänds som vanligt på sslplay.se.