Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Helsingborg
FCH

Inför Warberg borta

13 oktober 2019 11:21
Herr

I eftermiddag beger sig herrarna upp till Varberg för att möta gamla rivalen Warberg IC som efter två år i allsvenskan nu är tillbaka i finrummet.


Efter förra veckan uddamålsförlust borta mot Växjö fick herrarna stå över veckoomgången och är nu redo för att ge sig in i hetluften igen. Det blir dessutom med ett kärt återseende när man återigen får bege sig till Varberg för att spela SSL-innebandy.

I början av decenniet bildades en rivalitet mellan klubbarna där FCH var det jagade laget som försökte komma ikapp storlaget Warberg, som ständigt prenumererade på SM-medaljer. Efter några heta duster i såväl slutspel som grundserie. Det var matcher som alltid lockade mycket publik oavsett stad de spelades i. När Warberg sedan åkte ur högsta serien för två år sedan har rivaliteten fått stå på paus för att åter kickas igång nu i eftermiddag.

Båda lagen har inlett årets säsong med varsin vinst. FCH har vunnit mot Höllviken och Warberg tog sin seger nu i torsdags mot Visby. Det är med andra ord två lag i starkt behov att fylla på poängkolumnen som är redo att starta nästa kapitel lagen emellan.

FCH åker norröver med full trupp efter en bra träningsvecka där man kunnat ha fullt fokus på matchen.

Matchen ser du lättast på sslplay.se. Köp säsongsabonnemang och stöd samtidigt FCH. Matchen startar 16:00.