FCH

Tung förlust för FCH Dam!

13 januari 2019 17:17
DAM

I fredags spelade damerna bortamatch mot Willands IBK och det slutade med en tung förlust för FCH med 5-2

Det var hemmalaget som tog ledningen tidigt i period ett, 1-0 tiden 5,50 och de gjorde dessutom 2-0 när klockan stod på 12,57. Willands IBK fick även en utvisning men FCH kunde inte spräcka målnollan. Period två började lika illa för FCH som första, Willands IBK utökade till 3-0 redan 2,16. Tung uppförsbacke för FCH som spelar bra och skapar chanser men har väldigt svårt att få in bollen i mål. Det blir inte lättare tiden 7,24 då hemmalaget gör 4-0. FCH tar en timeout och direkt efter det så åker motståndarna på ytterligare en utvisning. Denna gång tar FHC tag i det och sätter första målet! 4-1 genom Wilma Holmkvist med assist av Erica Mexnell och äntligen få damerna utdelning! FCH kommer ännu närmare när Wilma Holmkvist återigen är framme, 4-2 efter pass av Angelica Forsborn. Inför tredje perioden är det nu lite jämnare och två mål är ingenting i innebandy. Men FCH har fortsatt svårt att sätta sina chanser trots övertag i skottstatistiken. 18,44 får Willands IBK sin tredje utvisning och därmed och fin chans för FCH att sätta dit bollen, men istället är det hemmalaget som avgör med 5-2 tiden 19,52.

Väldigt tung förlust, men nya tag på lördag! Då är det IK Stanstad som kommer till Helsingborg Arena för match. Välkomna dit kl 16,00!