MUN

Förlust i tajt match mot serieledarna Munka-Ljungby IBK.

16 december 2018 18:13
DAM

I lördagens match var det bortalaget som tog med sig alla tre poäng hem men det var en helt jämn match i två perioder innan gästerna kunde avgöra med två mål.

Första perioden backar FCH hem och låter Munka-Ljungby IBK styra spelet. Trots mycket rörelse och bollinnehav så skapar inte Munka-Ljungby IBK särskilt mycket utan hemmalaget lyckas hålla dem utanför boxen utan större problem. Båda lagen åker på varsin utvisning men inga mål görs i dessa. Men 13.07 kommer 1-0 till FCH, det är Johanna Joannou som sätter dit bollen efter pass från Julia Sfaiter. FCH får ytterligare en utvisning men lyckas hålla tätt även där. 6,45 in i andra perioden gör bortalaget 1-1 genom ett backskott bakom en skymd Sofia Azelius i målet. I slutet av perioden åker både en hemmaspelare och en bortaspelare ut på två minuter, men även här hålls det tätt i båda målen när tredje perioden börjar. I sista perioden skapar FCH inte så många farliga chanser och tyvärr är det Munka-Ljungby IBK som gör det så viktiga ledningsmålet, 1-2 genom instick framför mål tiden 2,11. Efter detta lyfter FCH lite och går högre upp i banan. De åker på ännu en utvisning tiden 9,17 men även här gör boxplay sitt jobb. Men 12,55 gör istället Munka-Ljungby 1-3 och tyvärr blir det inga fler mål för FCH denna match.

FCH gör en bra match mot topplaget Munka-Ljungby IBK men tyvärr räcker det inte hela vägen. Extra positivt med matchen var att FCH inte släppte in något mål i boxplay trots flera chanser för bortalaget.

Priserna som matchen lirare gick till målvakt Sofia Azelius från FCH och Maja Mikaelsson från Munka-Ljungby IBK, och är sponsrade av Isover i samarbete med Kattvik Design!

ISOVER – En marknadsledare med lång historia Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 179 000 anställda. I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3 miljarder SEK. Saint-Gobain utvecklar och tillverkar produkter och lösningar som är viktiga ingredienser för allas vårt välbefinnande och för vår framtid. De finns överallt i våra boenden och i vårt dagliga liv; i byggnader, transportmedel, infrastruktur och i många industriella tillämpningar. De erbjuder komfort, prestanda och säkerhet samtidigt som de tar sig an utmaningar som hållbart byggande, resurseffektivitet och minskad klimatpåverkan.