FCH

Tråkig förlust för FCH Dam!

12 november 2018 18:10
DAM

Igår spelade damerna sin sjunde match för säsongen och det var en jämn och tajt match i två perioder.

Första perioden börjar bra då Johanna Joannou lägger in en boll på mål från backposition och hemmalagets målvakt lämnar retur och där är Caroline Holmgren och gör 0-1, tiden 2,09. Dock svarar Skurups IBK snabbt och gör 1-1 när klockan står på 3,55 efter att en hemmaspelare får fritt fram att skjuta. I mitten av perioden bryter Caroline Holmgren bollen på mittplan, hittar fram till Felicia Ekman som bågar in och sätter 1-2, tiden 10,30. I perioden två är det Skurups IBK som gör det snabba målet, och snabbt gick det! 00,36 sitter 2-2! FCH åker på en utvisning tiden 14,00 men klarar av detta boxplay, och när det återstår mindre än två minuter av perioden tar Johanna Joannou bollen, kämpar sig genom tre Skurupsspelare, får en tackling men får iväg bollen i fallet och gör snyggt 2-3, tiden 18,12. Inför sista perioden går FCH in med ledning, precis som inför andra, men även denna gång gör hemmalaget ett snabbt mål, 3-3 tiden 00,44. FCH får sedan två utvisningar i början och i mitten av perioden men lyckades försvara sig bra även här. Sen kommer en minut som blir fallet för FCH, 14,20 gör Skurups IBK 4-3, 14,52 kommer 5-3 och sist men inte minst, 6-3 när klockan står på 15,21. Här blir det tungt för damerna, där de tappar fasta situationer och kollar alldeles för mycket på boll. FCH gör det dock spännanden igen då de får in 6-4 genom Johanna Joannou som får till ett snyggt direktskott på Caroline Holmgrens pass. 17,51 får damerna en fin chans till att göra mål genom straff och verkligen komma in i matchen men den missades tyvärr och istället är det hemmalaget som kan avgöra matchen i tom kasse. 7-4 tiden 18,34.

Nya tag redan på lördag då det är dags för nästa match som spelas borta mot IBK Landskrona, 17/11 kl 13,00. Välkomna till Landskrona Idrottshall!