Onsdag
16 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Häljarp
HALJ

Seger för damerna i målsnål match!

29 oktober 2018 10:01
DAM

Det är inte ofta en match slutar 1-0 men så var fallet när FCH Dam mötte Häljarps SK igår! Målsnålt men en vinst är en vinst och detta var en viktig sådan!


FCH startar matchen bra med ett högt tempo och en hel del farligheter. Häljarps SK pressar högt och gör det bra, då FCH har svårt att hitta ytorna som brukar öppnas upp när ett lag pressar framåt. Men båda lagen skapar lägen men målen vill inte in för damerna. 12,26 får FCH utvisning och får spela boxplay, något de gör mycket bra och lyckas hålla tätt. Perioden slutar mållös och i andra perioden blir det ytterligare ett powerplay för bortalaget tiden 5,07 men även här gör FCH sitt jobb och Sofia Azelius i mål gör en mycket bra match och släpper inte in bollen ens i underläge! 11,00 är det Häljarps SK som åker på en utvisningen och här känns det direkt att FCH vill få in bollen! Det rullas runt och och när Angelica Forsborn får ut bollen på vänsterkanten till Erica Mexnell sitter 1-0! Erica får in bollen mellan målvaktens ben tiden 11,49 och det är riktigt skönt för FCH att få utdelning i PP. 18,31 får FCH en ny chans att spela med en spelare mer och får till ett bra PP även här med mycket skott men tyvärr inga mål. I tredje perioden dröjer det ända till 15,44 tills det händer något och då är det bortalaget som får en till utvisning, men även här lyckas de stänga igen. 18,37 får FCH en utmärkt chans till att avgöra och stänga denna match då de får en straff men Angelica Forsborn missar tyvärr. Häljarps SK skapar inga direkta farliga avslut i slutskedet och FCH vinner matchen med 1-0.

Skön nolla för Sofia att hålla och 3 mycket viktiga poäng in på kontot, en bra söndag helt enkelt! Nu är det uppehåll ett tag för damerna och nästa match är borta mot Skurups IBK och den spelas söndagen 11/11 kl 15,00 i Skurups Sparbank Arena!

Priserna som matchen lirare gick till från kapten Angelica Forsborn från FCH och Jenny Friberg från Häljarps SK, och är sponsrade av Isover i samarbete med Kattvik Design!

ISOVER – En marknadsledare med lång historia Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 179 000 anställda. I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3 miljarder SEK. Saint-Gobain utvecklar och tillverkar produkter och lösningar som är viktiga ingredienser för allas vårt välbefinnande och för vår framtid. De finns överallt i våra boenden och i vårt dagliga liv; i byggnader, transportmedel, infrastruktur och i många industriella tillämpningar. De erbjuder komfort, prestanda och säkerhet samtidigt som de tar sig an utmaningar som hållbart byggande, resurseffektivitet och minskad klimatpåverkan.