HIBF

Förlust mot Höllvikens IBF!

22 oktober 2018 11:18
DAM

Återigen var det Höllvikens IBF som var det lite starkare laget och fick med sig tre poäng från Helsingborg Arena då de vann med 3-7.

FCH började matchen mycket bra och hade ett snabbt tempo och ett bra tryck uppåt i banan. De skapade en hel del chanser men så gjorde även bortalaget. Efter lite slarv av FCH kunde en Höllviken-spelare sno åt sig bollen och rundade målvakten Julia Landin och la enkelt in 0-1, tiden 5,17. Men FCH trummade på och när de fick ett frislag framför mål passar Caroline Holmgren till Wilma Holmkvist som tog en båge och snyggt satte 1-1, tiden 7,05. När klockan stod på 15,20 fick FCH en ganska billig utvisning där Höllvikens IBF skapade en del men hemmalaget försvarade sig bra och Erica Mexnell får här bollen på mittplan, lägger in den på mål där Felicia Ekman snyggt styr in ledningsmålet. 2-1 tiden 16,27, och i boxplay, det sitter riktigt skönt! En bra första period och när andra startar blir det målrikt direkt. 2,44 åker FCH på en utvisning till och då gör Höllvikens IBF inga misstag, 2-2 tiden 3,47. Sen går det snabbt, redan 5,12 kommer 2-3 och tiden 5,47 gör FCH 3-3, snyggt mål av Wilma Holmkvist, återigen assisterad av Caroline Holmgren. Bortalaget får sedan två utvisningar i mitten av perioden med FCH lyckas inte överlista deras boxplay. Istället visar de vilket bra lag de är då de tyvärr avgör denna match med tre snabba mål på cirka en och en halv minut och går in i tredje perioden med ledning 3-6. I tredje perioden blir det mer målsnålt men Höllvikens IBF gör 3-7 tiden 7,34. FCH försöker att göra matchen mer spännande men lyckas inte, trots ytterligare ett powerplay. En bra spelad match men tyvärr satt inte målen och Höllvikens IBF utnyttjade sina chanser.

FCH har chans att ta tre nya poäng redan på torsdag då det möter FBC Engelholm på bortaplan!

Priserna som matchen lirare gick till Johanna Joannou från FCH och Sofia Otterström från Höllvikens IBF, och är sponsrade av Isover i samarbete med Kattvik Design!

ISOVER – En marknadsledare med lång historia Det välkända varumärket Gullfiber skapades år 1967 men redan år 1963 inledde det Billesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, ISOVER och Weber. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 179 000 anställda. I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3 miljarder SEK. Saint-Gobain utvecklar och tillverkar produkter och lösningar som är viktiga ingredienser för allas vårt välbefinnande och för vår framtid. De finns överallt i våra boenden och i vårt dagliga liv; i byggnader, transportmedel, infrastruktur och i många industriella tillämpningar. De erbjuder komfort, prestanda och säkerhet samtidigt som de tar sig an utmaningar som hållbart byggande, resurseffektivitet och minskad klimatpåverkan.