Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Thorengruppen
TTG

Kliver Mika Kohonen fram och avgör igen?

2 mars 2018 15:00
Matchguide

Helsingborg blev under torsdagen klara för slutspel efter att Sirius tagit en poäng mot Mullsjö. Nu tar sig skåningarna an Team Thorengruppen som redan är nedflyttningsklara. Men räkna ändå med en rafflande batalj, det senaste mötet slutade nämligen med en uddamålsvinst.


Helsingborg - Team Thorengruppen

Lördag 15.00 Helsingör hallen

Fem senaste Helsingborg: V, V, V, F, V

Fem senaste Team Thorengruppen: F, F, F, F, F

Helsingborg tog en viktig skalp senast mot Dalen när Mika Kohonen till slut avgjorde på straffar. Hemmalaget är nu uppe i tre raka segrar och har på de fem senaste matcherna endast förlorat en. I och med att Sirius endast tog en poäng mot Mullsjö under torsdagen är Helsingborg nu klara för slutspel. Skåningarna har nu sju poäng mer än Sirius under strecket, och nu gäller det att komma in i slutspelet med gott självförtroende och en fin form.

Team Thorengruppen gav Jönköping en kamp in i det sista senast när de till slut fick se sig besegrade med 4-3 efter straffar. Team Thorengruppen är redan klara för nedflytt men ska givetvis försöka avsluta säsongen i SSL på bästa sätt.

I det senaste mötet mellan lagen var det nämligen otroligt jämnt. Matchen såg ut att gå mot en rafflande förlängning, men med 13 sekunder kvar på matchuret klev Mika Kohonen fram och avgjorde genom att göra 7-6 till Helsingborg.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Thorengruppen via SSL Play.