Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Pixbo
PIX

Pixbo gästar Sundets Pärla

26 januari 2018 15:00
Matchguide

Med fyra förluster i följd jagar nu Helsingborg en trepoängare och avancemang uppåt i tabellen. På lördagseftermiddagen är det Pixbo som gästar Sundets Pärla - ett lag som i sin tur vill göra allt för att fortsatt jaga topplaceringarna.


FC Helsingborg – Pixbo Wallenstam IBK

Lördag 15:00 Idrottens Hus

Fem senaste Helsingborg: F, F, F, F, V

Fem senaste Pixbo: V, F, V, F, F

Likt i början av säsongen har FC Helsingborg återigen fallit in i en tung svit. Nederlag i fyra raka matcher talar om en dyster form för skåningarna vars placering inför lördagens omgång dock fortfarande är strax över slutspelsstrecket - en sjundeplats. Senast kommer man från en storförlust i Sporthallen i Linköping, där hemmalaget drog ifrån och kunde till slut vinna med 11-5. Hemma i Idrottens Hus gästas man nu av tabelltrean Pixbo, ett lag man inte lyckats vinna mot den här säsongen. Kommer första segern att ros i hamn på lördagen?

Pixbo å sin sida återfinns fortsatt i toppskiktet av SSL. Inför lördagen är Mölnlyckelaget belägrade på tredjeplatsen och ligger fortsatt i hälarna på Storvreta och Falun. I förra veckan studsade laget tillbaka, efter en förlust mot mot Jönköping dessförinnan, när man besegrade Linköping med 9-5 hemma i Wallenstamhallen. Lagets starkast lysande stjärna den eftermiddagen var helt klart Linus Henriksson som stod för imponerande tre mål och tre assist. Fortsätter 29-åringen på den inslagna vägen blir han helt klart ett sylvasst vapen i Pixbos offensiv, när man gästar Sundets Pärla för andra gången den här säsongen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Pixbo via SSL Play.