MUL

Mullsjö vann tät drabbning mot Helsingborg

21 januari 2018 19:30
SSL Herr

Viktiga poäng på spel när Mullsjö och Helsingborg gjorde upp under söndagen. Mullsjö var laget som drog det längsta strået och vann med 6-4 efter att man tagit tag i taktpinnen i den tredje perioden.

Mullsjö - Helsingborg 6-4 (1-1, 3-2, 2-1)

Mål Mullsjö: Sebastian Palmqvist 2, Anton Vestlund, Isaac Rosén, David Gillek, Kim Ganevik.

Mål Helsingborg: Jonathan Nilsson, Mika Kohonen, Petri Hakonen, Anderas Lindholm.

Samma pong inför matchen och det var inte många som trodde på något annat än ett tätt möte när Mullsjö tog emot Helsingborg under söndagskvällen. Det var också vad man fick se, i en match där hemmalaget fick en smakstart då Sebastian Palmqvist hittade rätt till ett tidigt ledningsmål.

Jonathan Nilsson jämnade dock ut ställningen till 1-1 innan den första perioden var över.

Den jämna tillställningen fortsatte och lagen följdes åt fram till 3-3 innan hemmalaget åter tog ledningen i slutet av den andra perioden efter att Sebastian Palmqvist gjort sitt andra mål för kvällen.

Det målet gjorde att Mullsjö satt i förarsätet i den tredje perioden och då kunde man också rycka ifrån till 6-3 Efter så orkade inte gästerna komma ikapp även om man snyggade till siffrorna mot slutet fram till 6-4.