Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Helsingborg
FCH

Skånskt motstånd - plockar Pixbo femte raka?

4 januari 2018 11:30
Matchguide

Med en fin segersvit kliver Pixbo Wallenstam in i det nya kalenderåret. I Partille Arena väntar Helsingborg, ett sjätteplacerat motstånd som jagar revansch för nederlaget senast.


Pixbo Wallenstam - Helsingborg

Torsdag 20:00 Partille Arena

Fem senaste Pixbo: V, V, V, V, F

Fem senaste Helsingborg: F, V, F, V, F

Året fick ingen vidare avslutning för FC Helsingborgs del. Mötet med Linköping blev en tung historia för skåningarna, som med de smärtsamma siffrorna 1-9 åkte på storstryk inför hemmafansen. Bortsett plumpen där har ändå Helsingborg stått för en stark SSL-höst och med 30 poäng är laget sexa i tabellen.

En bit längre upp slår sig Pixbo Wallenstam in. Precis som Helsingborg var "Rävarna" nederlagstippade inför säsongen, men har likt sina skånska kollegor överträffat förväntningarna. På 18 spelade matcher har det endast blivit fem förluster och just nu är Pixbo uppe i en segerstreak.

Fyra raka vinster har det blivit för laget, som ikväll spelar på något ovan mark. För då Pixbos SSL-damer samtidigt spelar hemma Wallenstamhallen flyttar herrarna tillfälligt in i Partille Arena. Där ställs laget öga mot öga med Helsingborg. Skåningarna är laddade på revansch efter att ha pendlat i form innan nyår, inte minst med storförlusten senast.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Helsingborg via SSL Play.