Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Storvreta
STO

Kohonen: "Vi ska göra den här resan tillsammans, hela FCH-familjen"

21 november 2017 15:00
HERR

När det krävdes som mest i senaste matchen klev han fram med 13 sekunder kvar. Imorgon är han redo igen att sänka sina gamla lagkamrater.


Utan en vinst på en månad var det ett FCH i behov av en tre poängare som åkte till Umeå i helgen. Trotts en bra start och en tre målsledning blev det ordentligt spännande. Med 13 sekunder klev kapten Mika Kohonen fram och avgjorde med ett slagskott från mittplan.

– Vi hade bestämt att vår negativ trend skulle ta slut där och då, och så blev det! Tycker att vi skapar tillräckligt för att avgöra matchen tidigt, men så blev det inte. Sista målet var, trafik på målet, bladet träffade bollen och semi-bra träff. En skön vinst konstaterar Mika Kohonen efter matchen mot Team Thorengruppen.

Match imorgon igen mot Storvreta som blir den tredje matchen på en vecka och på lördag är det sedan hemmamatch igen mot Örebro. Det tight spelschemat är inget som bekymrar Mika Kohonen.

– Det är underbart att spela ofta. Det är därför man tränar, för matchernas skull och att man orkar. Du tränar inte för träningens skull.

Är det någon i FCH som har koll på Storvreta är det Mika som spelade i klubben mellan 2005-2015 och vann tre SM-Guld med.

– Storvreta är ett komplett lag med massivs med landslagsspelare. Mycket rutin från VM och stora finaler i Sverige och Champions Cup, vinnarkultur!

Det är med andra ord tuffast tänkbara motståndare. Ett Storvreta som ännu inte förlorat under ordinarie tid. Mika har dock allt klart för sig vad som krävs för att de blåsvarta ska ta andra raka segern.

– Vi ska spela vårt försvarsspel på hög nivå och vår vilja ska vara större än deras.

Mika avslutar med en uppmaning till publiken och alla FCH:are.

– Vi ska göra den här resan tillsammans, hela FCH-familjen. I både med och motgång. Vamos FCH!

För att se Mika och resten av stjärnorna så boka din biljett redan idag här.

Matchstart 18.30 i Helsingborg Arena!