Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
AIK
AIK
Borta
Helsingborg
FCH

AIK vill resa sig från botten

10 november 2017 15:00
Matchguide

Med förluster i fyra av de fem senaste matcherna huserar AIK fortsatt i botten av SSL-tabellen. På söndagseftermiddagen står man redo att drabba samman med FC Helsingborg - ett lag som är inne i en tillfällig svacka med tre raka förluster.


AIK - FC Helsingborg

Söndag 17:00 Solnahallen

Fem senaste AIK: F, F, V, F, F

Fem senaste FC Helsingborg: F, F, F, V, F

AIK:s tunga säsongsinledning fortsätter. Efter åtta spelade matcher huserar man fortsatt i botten av SSL-tabellen och har såhär långt skrapat ihop sex poäng. Senast man vann var i målfesten hemma mot Sirius i den sjunde omgången, i en match som slutade 13-8 och där publiken fick se hela tio mål i den sista perioden. Segern mot Sirius är såhär långt den enda på hemmaplan för Solnaklubben, som efter landslagsuppehållet siktar på att vända på skutan när ett formsvagt FC Helsingborg gästar.

Nere i Sundets Pärla har det under den senaste tiden gått tungt. Den starka starten av säsongen har följts upp med att Helsingborg har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och halkat ner från toppen av tabellen. Någon som däremot har levererat kontinuerligt under säsongen är Jonathan Nilsson. 22-åringen har spottat in 11 mål och 7 assist efter åtta matcher och placerar sig därmed i toppen av poängligan. Frågan är om det blir Nilsson som agerar nyckelfigur när man gästar Uppsala på söndagen, i hopp om att åter haka på det vinnande spåret.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ AIK-Helsingborg via SSL Play.