Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Välkommen Jens Rasmusson!

16 maj 2023 11:09
Herr

Ännu en stortalang väljer att ansluta till FCH, denna gång är det Jens Rasmusson från Höllviken. Den 18-åriga forwarden blev nyss uttagen till det svenska U19-landslagets samling på Bosön.


Jens Rasmusson är född 2005 och började spela innebandy i Malmhaug innan han gick över till Höllviken 2018. Där har han varit en av klubbens största talanger och varit med och tagit JAS-laget till två raka innebandyfesten samt innebandyfesten i USM. Till nästa säsong gör han nu storebror Axel Rasmusson sällskap i FCH och SSL.

– Det känns mycket bra att ha skrivit på för FCH. Jag har fått ett bra intryck av laget när jag varit på besök och känner även en del sen innan. Känns som rätt miljö där jag kan utvecklas mycket och ta nästa steg som spelare, säger Jens om övergången

Jens har under stått för en offensiv kraft och gjort mycket poäng något han hoppas fortsätta med.

– Jag är en spelare som jobbar hårt och gör allt för att vinna. Som spelare skulle jag beskriva mig som en fartfylld spelare som gillar att utmana min gubbe och göra poäng.

Föregående säsong utöver juniorallsvenskan spelade han med Höllviken i Allsvenskan och där blev det 19 matcher och fyra poäng. Nu blir det ytterligare ett steg upp i seriesystemet för Jens.

– Jag ser mest fram emot att få pröva på SSL och spela mot de bästa spelarna i världen. Jag ser också fram emot att lära känna laget och kriga tillsammans med dem.

När frågan om hans mål med innebandyn kommer på ta råder det inga tvivel om att det är en spelare med höga ambitioner.

– Mina mål med innebandyn är att bli bäst och vinna stora titlar, avslutar Jens.

Vi hälsar Jens varmt välkommen till klubben och önskar honom lycka till!