Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match
Söndag
17 Jan 1 match
Onsdag
20 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match

Isac Lindblad klar

18 mars 2018 11:58
Herr

Isac Lindblad började sin karriär på Gotland och i Visby. De senaste tre åren har han gått på riksinnebandygymnasiet i Umeå. Nästa anhalt blir nu Skåne och FCH.


Isac är född 1999 och gör sitt sista år på RIG i Umeå. Isac är en väldigt skicklig och spelande back som är ett hot även i offensiven. Vilket han visar med 18 poäng på 19 matcher i årets division 1 som RIG vann i överlägsen stil. Isac har även varit bofast i det svenska U19-landslaget denna säsongen. Totalt har det blivit sex blågula matcher och fyra poäng.

Vi tog ett kort snack med Isac för att låta honom själv presentera sig.

Välkommen till FC Helsingborg, hur känns det att representera FCH i SSL kommande säsong?

Tack! Det ska bli otroligt spännande att få spela i SSL och att få representera FCH. Alltid att varit en dröm sen man var liten att få spela i SSL. 

Många klubbar ryckte i dig för att få din underskrift, varför valde du just FCH?

Jag har fått ett väldigt bra bemötande från Fredrik Azelius och föreningen där de har presenterat hur de tänker och ser på kommande säsonger och jag gillade verkligen det dem sa. Det är en resa jag vill vara med på!

Du var och hälsa på under våren, vilka var dina intryck?

Jag fick ett väldigt proffsigt intryck med allt från personer i föreningen, till alla spelare i och runt om i laget. Spelarna var verkligen välkomnande och dem verkar ha väldigt roligt tillsammans, ska bli kul att få bli en av dom. Även Helsingborg som stad verkar vara väldigt trevlig

Hur är du som innebandyspelare?

Jag skulle beskriva mig själv som en lång back med bra spelförståelse vilket jag har användning av både offensivt och defensivt. Jag gillar att fylla på i anfallen och gillar att hitta fina öppnande passningar.

Vad är dina förväntningar på nästa säsong?

Mina förväntningar är höga, det ska bli sjukt kul att få komma in i laget och spela matcher i världens bästa liga. Jag hoppas kunna bidra till att FCH ska ta nästa steg i framtiden och på riktigt slåss om medaljerna. 

Sportchef Fredrik Azelius om Isac: Vi är otroligt glada att Isac valt att spela i FC Helsingborg nästa säsong. Isac är en otroligt talangfull spelare som kommer växa ut till en mycket bra SSL-spelare i framtiden. Hans kvaliteter ligger i det offensiva spelet. Isac gillar att fylla på både med och utan bollen. Hans längd är dessutom ett plus.

FC Helsingborg önskar Isac välkommen till klubben!