Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match

Playoff i Juniorallsvenskan

25 mars 2022 10:23
Herr-JAS

Ikväll är det playoff i Juniorallsvenskan för våra herrjuniorer. Efter att kommit trea i serien är det nu första matchen i slutspelet som leder till innebandyfesten. För motståndet står Höllviken. FCH:s Fabian Kruse ger sin syn på kvällen match.


Efter en stark avslutning lyckades FCH knipa en tredje plats i sin juniorallsvenska serie. Det innebär att man får möta Höllviken i första playoff-steget. Ett lag som man slagit två gånger under seriespelet. Dessutom i sista matchen som man var tvungna att vinna för att kunna ta sig vidare. Trots underläge med 5-3 med tio minuter kvar lyckades man vända och vinna med 7-5 och den som slog in det sista målet var Fabian Kruse. Nu är han väldigt taggad på att möta Höllviken igen och börja tävla om platserna på Innebandyfesten där SM-medaljerna ska fördelas.

– Känslan i laget är go, det är det är detta vi jobbat för hela säsongen så alla är väldigt taggade och sugna på att ta oss vidare till nästa steg, säger Fabian inför matchen.

Säsongen har innehållit höga toppar med bra prestationer mot seriesuveränerna Genarp och två segrar mot serietvåan Höllviken men även mindre bra matcher vilket gjorde att laget hade kniven mot strupen i sista matchen för att ta sig vidare.

– Det har gått lite upp och ner men vi har presterat i de lägena vi behövt. Nu under slutspurten i serien hittade vi verkligen vårt spel och det är något vi behöver ta med oss in till matchen ikväll, kommenterar Kruse säsongen så här långt.

JAS-laget består av spelare från både FCH:s utvecklingslag i division 2 och spelare från föreningens HJ18 lag.

– Våra styrkor ligger främst i defensiven och kontringarna. Vi ligger rätt i defensiven och när vi får läge kontrar vi, vilket också har varit vår spelidé under säsongens gång, beskriver Fabian laget.

Att det blivit två segrar tidigare under säsongen mot Höllviken tror Fabian kommer göra motståndarna ännu mer taggade på att slå FCH ikväll.

– Det är klart det påverkar, dem kommer vara mycket hungrigare på planen och vilja vinna ännu mer. Men nu är det playoff och alla vill vinna mer så jag tror det blir en väldigt bra match.

Trots det tror han att det blir en tredje raka FCH seger ikväll i Halörhallen.

– 6-5 vinst för FCH, avslutar Fabian

För att ta sig till Innebandyfesten krävs seger ikväll. Då går man vidare för möte mot Genarp eller Warberg. Vinner man den matchen är man vidare till festen, vid förlust får man en chans till som vid seger tar en till festen.

Matchen ikväll startar 19:30 i Halörhallen och kan du inte vara på plats sänds matchen här