Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Playoff i Juniorallsvenskan

25 mars 2022 10:23
Herr-JAS

Ikväll är det playoff i Juniorallsvenskan för våra herrjuniorer. Efter att kommit trea i serien är det nu första matchen i slutspelet som leder till innebandyfesten. För motståndet står Höllviken. FCH:s Fabian Kruse ger sin syn på kvällen match.


Efter en stark avslutning lyckades FCH knipa en tredje plats i sin juniorallsvenska serie. Det innebär att man får möta Höllviken i första playoff-steget. Ett lag som man slagit två gånger under seriespelet. Dessutom i sista matchen som man var tvungna att vinna för att kunna ta sig vidare. Trots underläge med 5-3 med tio minuter kvar lyckades man vända och vinna med 7-5 och den som slog in det sista målet var Fabian Kruse. Nu är han väldigt taggad på att möta Höllviken igen och börja tävla om platserna på Innebandyfesten där SM-medaljerna ska fördelas.

– Känslan i laget är go, det är det är detta vi jobbat för hela säsongen så alla är väldigt taggade och sugna på att ta oss vidare till nästa steg, säger Fabian inför matchen.

Säsongen har innehållit höga toppar med bra prestationer mot seriesuveränerna Genarp och två segrar mot serietvåan Höllviken men även mindre bra matcher vilket gjorde att laget hade kniven mot strupen i sista matchen för att ta sig vidare.

– Det har gått lite upp och ner men vi har presterat i de lägena vi behövt. Nu under slutspurten i serien hittade vi verkligen vårt spel och det är något vi behöver ta med oss in till matchen ikväll, kommenterar Kruse säsongen så här långt.

JAS-laget består av spelare från både FCH:s utvecklingslag i division 2 och spelare från föreningens HJ18 lag.

– Våra styrkor ligger främst i defensiven och kontringarna. Vi ligger rätt i defensiven och när vi får läge kontrar vi, vilket också har varit vår spelidé under säsongens gång, beskriver Fabian laget.

Att det blivit två segrar tidigare under säsongen mot Höllviken tror Fabian kommer göra motståndarna ännu mer taggade på att slå FCH ikväll.

– Det är klart det påverkar, dem kommer vara mycket hungrigare på planen och vilja vinna ännu mer. Men nu är det playoff och alla vill vinna mer så jag tror det blir en väldigt bra match.

Trots det tror han att det blir en tredje raka FCH seger ikväll i Halörhallen.

– 6-5 vinst för FCH, avslutar Fabian

För att ta sig till Innebandyfesten krävs seger ikväll. Då går man vidare för möte mot Genarp eller Warberg. Vinner man den matchen är man vidare till festen, vid förlust får man en chans till som vid seger tar en till festen.

Matchen ikväll startar 19:30 i Halörhallen och kan du inte vara på plats sänds matchen här