Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FCH och Patric Johansson går skilda vägar

4 februari 2019 17:27
Herr

Efter en tuff säsong rent poängmässigt väljer FCH och Patric Johansson nu att gå skilda vägar.


Patric kom inför förra säsongen från Malmö FBC och lyckades under första säsongen föra laget till slutspel. Väl där blev det respass efter fyra raka förluster mot kommande svenska mästarna, Storvreta. När den nya säsongen började stod klubben inför ett generationsskifte, där många av de rutinerade spelarna lämnade och klubben tog ett beslut att satsa yngre och på mer lokala förmågor. Trots att laget i många matcher presterat bra och spelat tight har poängen inte varit tillräckliga för att konkurrera om en slutspelsplats. Det har lett till att klubben varit indragen i nedflyttningsstriden stora delar av säsongen.

Klubben väljer nu att separera med huvudtränare Patric, i hopp om förbättring när assisterande tränare Niklas Pålsson kommer in och tar över laget resterande del av säsongen.

”Efter en säsong där vi inte fått den poängutdelning vi tycker vi förtjänat kände styrelsen att det behövdes en förändring som förhoppningsvis kan bringa ny energi in i gruppen. Energi som gör att vi tar de poäng som krävs för att ha kvar vår SSL-status även nästa säsong, meddelar sportgruppen.”