Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match

Möt styrelsen - Maja Kjellman

18 juni 2021 10:09

Efter långt och noggrant arbete kan nu valberedningen presentera ett styrelseförslag för 2020/2021 års årsstämma. Valberedningen anser att nuvarande styrelse är väldigt bra sammansatt och kommer således föreslå att styrelsen förblir oförändrad. Styrelsen har det gångna året arbetet mycket hårt i ansträngda tider och visat prov på innovativa och slagkraftiga lösningar för att, i bästa möjliga mån, föra FC Helsingborg i rätt riktning. Vi anser att styrelsen är väl disponerad och diversifierad så att alla vikta upptagningsområden är täckta. Därför kan vi presentera följande styrelsemöte för omval: Maja Kjellman


Vem är du och vad har du för roll i FCH?
Nykomling i styrelsen sedan juni 2020. Min roll är sekreterare.
Hur kom du i kontakt med klubben och varför har du valt att engagera dig i FCH?
Jag är innebandymorsa sedan ett drygt decennium. Har två söner som spelar i klubben. Frågan om intresse för engagemang i styrelsen kom upp i samband med en affärsnätverksträff våren 2020 och det kändes som ett självklart val att, om möjlighet bjöds, hoppa på.
Vad bidrar du med för att FCH som klubb ska nå ännu större framgångar?
Förhoppningsvis kan jag i min roll i styrelsen bidra med lite juridisk hjälp när det behövs. Advokatfirman Glimstedt är sedan aktiv i affärsnätverket och försöker bidra på så sätt, även om det är en växelverkan.

Vad äter du till frukost för att ladda inför en FCH-match (på ungdoms-, dam- eller herrnivå)?
Frukost är inte riktigt min grej, men om någon skulle fixa äggröra och bacon skulle jag inte tacka nej.
Berätta om ditt roligaste / stoltaste minne med FCH
När min yngste son vid typ sju års ålder klev in på plan med sin klubba under en A-lagsträning och tilläts vara kvar och lira med de stora grabbarna en stund. ”Det är lugnt, han är en av oss.” (Daniel Johnsson)
När vi gnuggar spådomskulan - hur tänker du att FCH ser ut om 10 år?
Jag tänker att föreningen vuxit mycket, framför allt på flick- och damsidan, har en ännu bättre organisation på ungdomssidan samt en fortsatt bra samverkan mellan elit och ungdom. Och såklart Helsingborgs bästa affärsnätverk.