Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Inför träningsmatchen mot Jönköping

12 augusti 2022 13:55
Herr

Idag åker herrarna till Jönköping för träningsläger över helgen Under lägret kommer det under lördagen träningsspelas mot Jönköpings IK.


Det blev seger i den första träningsmatchen hemma mot Mullsjö efter att laget hämtat upp ett 4-1 underläge i slutet av matchen till 6-5. Fredi Petersson tycket det var en godkänd säsongspremiär sett till förutsättningarna.

– En helt okej match från vår sida, första matchen är alltid speciell att spela. Några bra sekvenser och några saker vi måste förbättra men det blir tydligt när vi spelar vad som är bra och vad som behöver förbättras innan serien drar igång!

Han är glad att matcherna äntligen har kommit igång efter en lång försäsong.

– Försäsongen är som den är inte den roligaste delen av säsongen men det behöver göras för att det ska bli en rolig säsong med många vinster! Vi får grymma förutsättningar av Olle Lindström som har stenkoll på vad som gäller.

Härnäst väntar ett kortare träningsläger uppe i Småland över helgen för hela herrlaget. Man åker upp idag och kommer sedan hem på söndag.

– På lägret ska vi spela en match mot Jönköping annars ska vi mest komma ihop ännu mer som grupp, Emil Lindström har planerat någon aktivitet som vi också ska hinna med.

– Matchen mot Jönköping blir nog bra för oss, de är spelskickliga och vi blir nog testade lite i försvaret sen vill vi såklart fortsätta utveckla vårt anfallsspel där Emil har kommit med lite nya tankar som vi ska jobba vidare med. Vårt fokus är just nu på att vi ska bli så bra som möjligt till att tävlingssäsongen drar igång då behöver vi ta till vara på träningar och träningsmatcher.

Matchen spelas lördag 13/8 med start 13:00 i Jönköpings Idrotts Hus med fri entré.