Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför träningsmatchen mot Jönköping

12 augusti 2022 13:55
Herr

Idag åker herrarna till Jönköping för träningsläger över helgen Under lägret kommer det under lördagen träningsspelas mot Jönköpings IK.


Det blev seger i den första träningsmatchen hemma mot Mullsjö efter att laget hämtat upp ett 4-1 underläge i slutet av matchen till 6-5. Fredi Petersson tycket det var en godkänd säsongspremiär sett till förutsättningarna.

– En helt okej match från vår sida, första matchen är alltid speciell att spela. Några bra sekvenser och några saker vi måste förbättra men det blir tydligt när vi spelar vad som är bra och vad som behöver förbättras innan serien drar igång!

Han är glad att matcherna äntligen har kommit igång efter en lång försäsong.

– Försäsongen är som den är inte den roligaste delen av säsongen men det behöver göras för att det ska bli en rolig säsong med många vinster! Vi får grymma förutsättningar av Olle Lindström som har stenkoll på vad som gäller.

Härnäst väntar ett kortare träningsläger uppe i Småland över helgen för hela herrlaget. Man åker upp idag och kommer sedan hem på söndag.

– På lägret ska vi spela en match mot Jönköping annars ska vi mest komma ihop ännu mer som grupp, Emil Lindström har planerat någon aktivitet som vi också ska hinna med.

– Matchen mot Jönköping blir nog bra för oss, de är spelskickliga och vi blir nog testade lite i försvaret sen vill vi såklart fortsätta utveckla vårt anfallsspel där Emil har kommit med lite nya tankar som vi ska jobba vidare med. Vårt fokus är just nu på att vi ska bli så bra som möjligt till att tävlingssäsongen drar igång då behöver vi ta till vara på träningar och träningsmatcher.

Matchen spelas lördag 13/8 med start 13:00 i Jönköpings Idrotts Hus med fri entré.