Bortamatch mot IBK Landskrona!

7 februari 2020 08:28
DAM

Imorgon är det dags för Dam A att möta IBK Landskrona för andra och sista gången för denna säsong i Division 1.

Sist de möttes på hemmaplan förlorade FCH med ett mål, som så många andra gånger denna säsong, men det blev spännande in till slutet. FCH hade ledningen både efter första och andra perioden men i tredje kom IBK Landskrona igen och gjorde 5-6 i mitten av perioden. Men 19,43 fick FCH en straff och ett fint tillfälle att ta matchen till förlängning men missade tyvärr straffen.

Vi har pratat med målvakt Julia Landin om matchen:

Många matcher på en vecka och nu möter ni IBK Landskrona, hur är känslan inför den?

Känslan är bra och vi är riktigt sugna på revansch.

Du gjorde en riktigt bra match i målet sist ni mötte dem, där ni även var ytterst nära att ta poäng, hur ska ni kunna slå dem denna gång?

Vi måste vara med direkt från start, kämpa för varandra och sätta våra lägen.