Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Veckans match – FCH F06/07 vs. Åstorp/Kvidinge

2 december 2022 02:30
Ungdom

På söndag tar serieledande F06/07 emot Åstorp/Kvidinge i Flickor A. Första matchen slutade oavgjort lagen emellan och vi räknar med en ny tight match på söndag, därför är den veckan match.


Veckans match är FCH F06/07 mot Åstorp/Kvidinge i den äldsta flickserien. FCH leder serien just nu med en poäng och en match mer spelad än Engelholm. För att få reda på mer om laget inför matchen vände vi oss till deras tränare Josefin Olofsson Turja.

– F06/07 är en trupp på 20 spelare delat på åldrarna 14, 15, 16 och 17 och fyra ledare. Förra säsongen slogs lagen F05/08 och F07/08 ihop och det tog lite tid innan laget kändes som ett gemensamt lag. Men inför denna säsongen har sammanhållningen blivit bättre och nu känns det som ett lag. I laget finns det många spelare med höga ambitioner, mycket motivation och engagemang, berättar hon om laget.

Säsongen har börjat bra och just nu är laget i serieledning. Förra säsongen vann man dessutom Flickor B.

– Vi är väldigt nöjda med säsongen hittills både på och utanför banan. Ser man till bara resultaten så har de varit bra då vi fortfarande är obesegrade i serien, säger Josefin om säsongen hittills.

Att det blir bra resultat ses som en bonus när Josefin berättar om laget mål med säsongen.

– Vårt mål med laget denna säsong är att spela så bra så innebandy som vi kan varje match, sedan är det givetvis kul ifall man kan plocka hem en serievinst också.

Vad kan då publiken vänta sig kl 09:00 på söndag i Helsingborg Arena B

– Matchen mot Åstorp lär nog bli hyfsat tuff och jämn. Så för vår del gäller det att vara tuffa tillbaka och vara extra noggranna i allt det vi gör och hålla humöret uppe under hela matchen. Men gör vi bara det vi ska göra, så blir det nog inga problem.

Varför ska man då komma och se veckans match? Josefin har svaret!

– För att det kommer bli en rolig och fartfylld tillställning.

Och vem vill inte sen rolig och fartfylld innebandy? Välkomna till Arena B på söndag kl 09:00.