Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Tisdag
01 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match

”Att få in så mycket SSL rutin som Fält besitter känns riktigt bra!” - Niklas Pålsson

14 augusti 2019 13:44
Herr

Tränare Niklas Pålsson ger sin syn på helgens träningsläger i Norge och comebackande Kristoffer Fält.


I helgen var herrarna på träningsläger i Norge för att svetsa ihop laget och spela två träningsmatcher.Matcherna vanns med 5-2 och 5-1 mot Slevik respektive Greåker. Väl hemma i Sverige igen blev det klart att Kristoffer Fält klar för comeback i blåsvart. Tränare Niklas Pålsson ger nedan sin syn på helgen och nyförvärvet och blickar framåt mot lördagens träningsmatch mot Växjö Vipers.

Vad gjorde ni under helgen i Norge?

– Vi umgicks mycket, lagade mat tillsammans och såg även på lite historia i Fredrikstad. Mycket var planerat för att få tid tillsammans och lära känna varandra nu när vi är många nya i truppen.

Hur var innebandymatcherna?

– Matcherna var bra! Vi delade laget så samtliga spelade en match var. Båda motståndarna krigade på bra och spelade ett uppoffrande försvarsspel! Vårt fokus nu i inledningen har legat i spelet med boll vilket passat bra nu när vi fick ha ett väldigt stort bollinnehav.

Vilka spelare visade framfötterna?

– Många gjorde det bra, men dom som stack ut något extra i arbetsinsats och spelet med boll var Jonathan Skoglösa, Fredi Pettersson, Isak Lindblad och Erik Kihlman. Även Pontus Sölve och Elias Persson som debuterade med dubbellicens från IBK Lund gjorde väldigt stabila och fina prestationer!

Vad ska det fokuseras på fram till matchen Växjö?

– Under denna veckan har vi börjat jobba med vårt låga försvarsspel, vi kommer samtidigt fortsätta med vårt spel med boll. Så i matchen mot Växjö ligger vi i en blandfas när det gäller spelet. Matchen blir på många sätt spännande för att se vad vi behöver jobba vidare med för att utmana dom bättre lagen i SSL!

Kristoffer Fält skrev på igår, vad tillför han truppen?

– Att få in så mycket SSL rutin som Fält besitter känns riktigt bra! Fält kommer tillföra mycket för oss både på och utanför planen! Han spelar ständigt på gränsen och har inga problem med att göra ”skitjobbet” för att andra ska kunna göra poängen. Vi är väldigt nöjda med att vi fått in en hel del karaktärsspelare som är beredda att spela med stor offervilja och göra FCH till ett obekvämt motstånd!

Kan vi komma att få se fler nyförvärv?

– Truppen är egentligen aldrig stängd, där emot är vi väldigt nöjda med vår Silly och jag tycker personligen att vår trupp idag är betydligt mer intressant än vad den var vid samma tid för ett år sedan. Främst på grund av att vi kommer vilja offra oss i mycket större utsträckning och vara betydligt mer obekväma att möta!

Matchen mot Växjö spelas på lördag 14:00 i Helsingborg Arena.