Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match

”Att få in så mycket SSL rutin som Fält besitter känns riktigt bra!” - Niklas Pålsson

14 augusti 2019 13:44
Herr

Tränare Niklas Pålsson ger sin syn på helgens träningsläger i Norge och comebackande Kristoffer Fält.


I helgen var herrarna på träningsläger i Norge för att svetsa ihop laget och spela två träningsmatcher.Matcherna vanns med 5-2 och 5-1 mot Slevik respektive Greåker. Väl hemma i Sverige igen blev det klart att Kristoffer Fält klar för comeback i blåsvart. Tränare Niklas Pålsson ger nedan sin syn på helgen och nyförvärvet och blickar framåt mot lördagens träningsmatch mot Växjö Vipers.

Vad gjorde ni under helgen i Norge?

– Vi umgicks mycket, lagade mat tillsammans och såg även på lite historia i Fredrikstad. Mycket var planerat för att få tid tillsammans och lära känna varandra nu när vi är många nya i truppen.

Hur var innebandymatcherna?

– Matcherna var bra! Vi delade laget så samtliga spelade en match var. Båda motståndarna krigade på bra och spelade ett uppoffrande försvarsspel! Vårt fokus nu i inledningen har legat i spelet med boll vilket passat bra nu när vi fick ha ett väldigt stort bollinnehav.

Vilka spelare visade framfötterna?

– Många gjorde det bra, men dom som stack ut något extra i arbetsinsats och spelet med boll var Jonathan Skoglösa, Fredi Pettersson, Isak Lindblad och Erik Kihlman. Även Pontus Sölve och Elias Persson som debuterade med dubbellicens från IBK Lund gjorde väldigt stabila och fina prestationer!

Vad ska det fokuseras på fram till matchen Växjö?

– Under denna veckan har vi börjat jobba med vårt låga försvarsspel, vi kommer samtidigt fortsätta med vårt spel med boll. Så i matchen mot Växjö ligger vi i en blandfas när det gäller spelet. Matchen blir på många sätt spännande för att se vad vi behöver jobba vidare med för att utmana dom bättre lagen i SSL!

Kristoffer Fält skrev på igår, vad tillför han truppen?

– Att få in så mycket SSL rutin som Fält besitter känns riktigt bra! Fält kommer tillföra mycket för oss både på och utanför planen! Han spelar ständigt på gränsen och har inga problem med att göra ”skitjobbet” för att andra ska kunna göra poängen. Vi är väldigt nöjda med att vi fått in en hel del karaktärsspelare som är beredda att spela med stor offervilja och göra FCH till ett obekvämt motstånd!

Kan vi komma att få se fler nyförvärv?

– Truppen är egentligen aldrig stängd, där emot är vi väldigt nöjda med vår Silly och jag tycker personligen att vår trupp idag är betydligt mer intressant än vad den var vid samma tid för ett år sedan. Främst på grund av att vi kommer vilja offra oss i mycket större utsträckning och vara betydligt mer obekväma att möta!

Matchen mot Växjö spelas på lördag 14:00 i Helsingborg Arena.