Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Nästa hemvändare klar!

23 maj 2019 10:00
Herr

Igår valde Oliver Johansson att vända hem till sin moderklubb och idag kan vi med glädje meddela att Arvid Friberg väljer att göra samma sak.


21-åriga Arvid Friberg blir det tredje nyförvärvet denna vecka och det fjärde totalt för herrarna. Precis som Oliver, som blev klar igår, är Arvid en egen produkt som nu vänder hem. Arvid började spela innebandy som 13-åring i FC Helsingborg och vann under sina år i ungdomslagen ett brons i P16-SM 2014. Efter det blev han uppflyttad till herrlaget och SSL. Det blev 30 matcher i högsta serien innan han ådrog sig en korsbandsskada 2017. Säsongen efter började han om i samarbetsföreningen Munka Ljungby i division 1. Efter rehaben kom han tillbaka starkt och hjälpte Munka till två raka allsvenska kval där man båda gånger missade i den avgörande matchen.

Arvid är en väldigt fysisk spelare som går att använda på flera olika positioner på planen. I Munka Ljungby spelade han mestadels på centerplatsen men kan med fördel även användas på backen.

– Jag är väldigt glad att vi fått tillbaka Arvid till FCH! Arvid är en karaktärsspelare som smäller på i varje närkamp, detta kommer vi verkligen behöva. Vi får in en spelare som är extremt duktig i boxplay och i det fysiska duellspelet. Han kommer bli enormt viktig för FCH de kommande säsongerna. Trots hans unga ålder så spelar han ett väldigt moget spel som kommer passa oss väldigt bra, kommenterar tränare Niklas Pålsson

Arvid är nu en i en lång rad spelare som utnyttja FCH:s samarbete med Munka Ljungby. Tidigare har jämnåriga Joel von Reis gjort samma resa. I Munka Ljungbys trupp kan man nu räkna till tio spelare med förflutet i FCH. Arvid är klar via dubbellicens från Munka Ljungby.