Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Falun
FAL
Borta
Helsingborg
FCH

Inför matchen: SSL-premiär mot Falun

17 september 2021 17:23
Herr

Imorgon är det premiär i SSL. Det blir samma motstånd som avslutade den förra säsongen. Tuffast möjliga start, regerande mästarna borta.


Förra säsongen avslutades hemma i Helsingborg Arena med en 6-4 förlust mot Falun i den sjätte kvartsfinalen. Dalalaget gick sedan hela vägen och vann SM-guldet efter besegrat Storvreta i finalen. Sedan dess har mycket hänt i FCH lägret. Spetsspelare som Christoffer Andersson, Daniel Johnsson och Linus Bergström har hämtats in. Backsidan har förstärkts med framtidsnamnen Oscar Johansson och Oliver Bellman. Ett lag som redan förra säsongen pressade blivande svenska mästarna i kvartsfinal ska ha blivit starkare och det första svaret på om det stämmer får vi imorgon 16:00 i Guide Arena.

FCH åker redan idag, fredag, upp till Falun för att ge sig själva bästa förutsättningarna att starta SSL- säsongen 21/22 med en seger. Truppen är i stort sett komplett. Saknas gör fortfarande Daniel Johnsson som senaste veckorna lidit av lunginflammation.

I motståndarlaget har det också hänt saker sedan man senast stötte på varandra. Tränaren då Thomas Brottman har gått och blivit förbundskapten och in har Nicklas Hedstål kommit. De har även lockat till sig de båda landslagsspelarna Emil Nielsen och Linus Holmgren. Ett bra lag har med andra ord blivit bättre.

Matchen spelas uppe i Guide Arena i Falun imorgon, 18/9. Matchstart är 16:00 och du ser matchen på SportExpressen Play eller hd.se. Till denna match är hela Expressen gänget på plats och kör studio inför och under matchen. Uppsnacket startar 15:35.