Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Sex FCH:are uttagna till Skånelaget

23 juni 2021 10:30
Ungdom

Igår släpptes trupperna på vilka som ska representera Skåne i distriktslags-SM för spelare födda 04. För FCH:s del kommer man var representerade av tre tjejer och tre killar när de ska tävlas om SM-medaljer i Nyköping/Oxelösund i oktober/november.


Distriktslags-SM för spelare födda 2004 skulle egentligen ha spelats i januari men pga Covid-19 flyttades turneringen fram till den 30 oktober-2 november. Därför har också uttagningarn dröjt tills nu och när de 18-manna stora trupperna på både flick. Och killsidan igår släpptes var det med tre FCH:are i varje lag.

På tjejsidan blev Tuva Linder, Isa Mattsson och Hanna Boklund uttagna att byta blåsvart mot rödgult. Samtliga tre tjejer etablerade sig i damernas division 1 trupp redan förra säsongen. De får nu chansen att försvara eller förbättra det silver som Skåne vann i förra turneringen.

Även på killsidan får vi tre FCH-representanter. Albin Larsson samt tvillingarna Eric och Gustav Lundberg får chansen att visa upp sig på SM. I killarnas ledarstab finns även före detta FCH:arna Jörgen Hansen och Emmy Nilsson. Även killarna lyckades knipa ett brons i senaste turneringen och vann brons.

Vi i FCH är stolta att få med spelar i Skånelaget och vill rikta ett stort grattis till Tuva, Isa, Hanna, Albin, Eric och Gustav!