Onsdag
16 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Supporterförening för ungdomar – Kids Corner

25 september 2018 13:23
Föreningen

Till kommande säsong kommer en ny supporter klubb startas upp för de yngsta supportrarna – FCH Kids Corner.


Bakom initiativet står två av våra egna medlemmar, Erik Andersson och Hjalmar Pansell som spelar i P07-Blå.

– Vi vill samla alla ungdomar som hejar på FCH på ett ställe för att kunna heja fram herrarna till seger säger Erik Andersson.

Alla är välkomna att vara på Kids Corner oavsett om man spelar i FCH eller inte.

– Kids Corner är för alla som är under 16 år och vill heja lite extra på FCH. Man kommer kunna låna flaggor, trummor och annat på plats som behövs för att heja, säger Hjalmar Pansell.

– Man kan bli medlem för 150 kr och då får man en special t-shirt som bara finns för Kids Corner. Men även om man inte är medlem är man välkommen på läktaren för att sjunga och heja fram laget, fyller Erik i.

Kids Corner kommer göra sin debut nu på torsdag under hemmapremiären på Idrottens Hus. Då kommer man befinna sig på ståplatsen läktaren under matchuret och i Helsingborg Arena kommer man vara på sektion B.

– Vi hoppas många vill vara med redan från början. Det brukar vara många FCH ungdomsspelare på matcherna som sitter utspritt. Vi hoppas att alla kan samlas på ett ställe under matcherna nu, säger Erik Andersson.

Man kan lösa medlemskap direkt vid läktaren eller i souvenirshopen.

– Som medlem får man också vara med och rösta på Kidsens lirare. Vilken spelare som varit bäst i FCH och efter matchen får en medlem intervjua spelaren för hemsida, förklarar Hjalmar.

– Vi hoppas också kunna hitta på andra saker under säsong som tex titta på någon bortamatch ihop, avslutar Erik Andersson