Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Louise Augustsson Jönsson förlänger med FCH

20 maj 2021 10:55

Häljarpsfostrade Louise Augustsson Jönsson, som i fjol var lagkapten för damlaget, har förlängt sitt kontrakt med FCH. Louise anslöt från Landskrona Falcons inför säsongen 2019/2020 och ska därmed påbörja sin tredje säsong som blåsvart.


– Jag trivs väldigt bra i FC Helsingborg, både i laget och föreningen. Vi har påbörjat en fantastisk resa som jag gärna vill vara del av, kommenterar Augustsson Jönsson.

Sportchef Fredrik Roos redogör för Louises tid i klubben så här:

– Louise slet hårt för att få speltid hos oss under sin första säsong. Hon fick delvis lön för mödan i höstas då hon med allt mer speltid gjorde tre poäng på de fyra seriematcherna som hanns med innan säsongen avbröts. Dessutom var hon tillförordnad lagkapten i Caroline Holmgrens frånvaro, berättar Fredrik Roos.

Louise har stora förväntningar på kommande säsong.

– Jag vill utveckla mina spelegenskaper och vara en bidragande kugge i hjulet för att föra laget vidare och tillsammans leda gruppen mot nya mål. Laget har verkligen mognat mot för två år sen, tyvärr fick vi inte ta del av det förra säsongen men jag har en bra känsla i kroppen inför denna säsong. Det ska bli spännande att se vad framtiden för med sig och hur den pausade säsongen har förändrat oss som lag, avslutar Louise.