Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Dags för herrarnas andra träningsmatch

17 augusti 2018 14:29
Herr

På lördag spelar herrlaget sin andra träningsmatch, mot Jönköping IK. JIK som förra säsongen slutade på en fin niondeplats kommer till Helsingborg och IH med en match i bagaget mot Mullsjö AIS. Matchen slutade 5-4 till Mullsjös favör. FCH å andra sidan vann sin inledande träningsmatch med tydliga 7-3 mot skånekollegan Malmö FBC.


JIK är ett av många lag som i år kommer slåss om de sista slutspelsplatserna, tillsammans med bland annat FCH. Detta lär med andra ord bli en bra värdemätare för FCH.

För at krydda till matchen ytterligare bör det nämnas att assisterande tränare, tillika årets tränare 2017/2018, var Jönköpingstränare i tre år. Vi känner pulsen på tränare Niklas inför sitt första möte mot sin gamla klubb.

**Efter några veckor med laget börjar du känna spelarna bättre, hur är din känsla såhär långt? **

Ja, man kommer in i det mer och mer hela tiden. Känslan är bra, jag tycker att dom tagit emot mig väl och varit väldigt öppna för mina tankar och idéer!

Du var tränare för JIK i tre säsonger, hur känns det att nu stå i motståndarbåset och bidra med dina kunskaper?

Ska jag vara ärlig så känns det väldigt speciellt! JIK har betytt och betyder väldigt mycket för mig, jag hade 3 väldigt fina säsonger där med väldigt duktiga och hängivna spelare, som jag är väldigt tacksam för! Att nu stå i motståndarbåset känns verkligen konstigt, men det kommer säkert kännas ännu konstigare när det blir dags att mötas i seriesammanhang!

Du känner förstås JIK mycket bra, vad kan vi förvänta oss från deras sida på lördag?

Det kommer vara ett fartfyllt vältränat och taggat JIK, dom vilar säkert en del spelare då dom mötte Mullsjö igår och hade en jämn fight där. Men dom kommer givetvis vilja slå oss och kanske främst mig!

Vad vill du se från dina spelare imorgon?

Jag vill främst att vi jobbar noggrant med de detaljer och direktiv som Patric jobbat in i försvarsspelet och de detaljer och direktiv som jag jobbat in i anfallsspelet. Det blir egentligen bara dessa delar vi jobba utifrån och det blir en bra värdemätare internt hur mycket som satt sig under våra första tre träningsveckor!

**Slutligen, vad skrivs resultatet till imorgon? **

Jag tror att det blir jämnt! Båda lagen saknar och vilar vissa spelare så det är lite svårt att veta laguppställningarna, men jag tror på en jämn fight och tippar 5-5!