Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hemmamatch mot IK Stanstad!

14 mars 2020 10:49
DAM

Imorgon är det dags för sista matchen i Division1 för Dam A och IK Stanstad kommer på besök till Helsingborg!


Sista och en väldigt viktig match mot IK Stanstad står på schemat. Vinner FCH och Höllviken förlorar så slipper FCH kvala. Detta blir även en speciell match då det kommer spelas utan publik på grund av coronaviruset. Föreningen har tagit detta tråkiga men så nödvändiga beslut så att vi inte är med och bidrar till eventuell smittspridning.

Vi har pratat med Vilja Andersson inför denna viktiga match:

Sista matchen i division 1 och en väldigt viktig sådan, hur går tankarna inför den?

Det är tråkigt att det ska behöva vara en sådan viktigt match men eftersom vi är i den situation vi är så finns det inget att tumma på. Det är såklart lite mer nerver nu eftersom det är ett kontrakt som står på spel men det kommer bli en väldigt spännande match!

En lång säsong är snart slut, din första i damlaget, hur tycker du det gått?

Det har varit väldigt kul och utmanande att få testa på seniorspel! Jag är väldigt tacksam för det förtroende vi 03or har fått under säsongen vilket har gjort att vi utvecklats mycket. Såklart hade det varit roligare med fler vinster men det har samtidigt varit en väldigt lärorik säsong med ett så pass ungt lag.

Hur ska ni göra för att slå IK Stanstad?

Det kommer bli en väldigt tuff match, men om vi lyckas komma upp i vår högstanivå och tror på det hela vägen är jag säker på att vi tar hem tre poäng. Ingen har anledning att tumma på energi och inställning denna match, nu är det allt eller inget och då måste alla ta ansvar.

Matchen startar kl 15,00 imorgon söndag 15/3 och ni kan istället följa den här: http://statistik.innebandy.se/ft.aspx?scr=result&fmid=542202