Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Tack IBK Genarp!

23 februari 2022 10:18
Herr

FCH vill lyfta fram de klubbar runt om i Skåne som varit med och bidragit till spelarna i vårt herrlag lite extra. Idag riktar vi extra uppmärksamhet till IBK Genarp som fostrat Christoffer Andersson.


IBK Genarp grundades 2005 och är en klubb som satsar främst på ungdomar och bredd för att stärka ett livslångt idrottande i föreningen. Idag har föreningen nio lag som är i spel från herrlaget ner till pojkar och flickor födda 2016. Totalt har man 14o medlamar som vecka in och ut spelar innebandy i Genarp. Genarp har under de senaste åren utmärkt sig som en framgångsrik ungdomsklubb och har en väldigt fin årgång med spelare födda 2003 och 2004. Laget leder Juniorallsvenskan i Skåne och har haft två spelare på U19-landslagsuppdrag under hösten, Isac Skog och Ebbe Nordbäck. Två spelare som också varit uppe och tränat med FCH:s herrlag. I detta laget var dagens FCH:are Christoffer Andersson varit med och tränat när han var yngre och alltid varit en förebild säger tränare och Genarps eldsjälen Andreas Skog. Just nu leder även herrlaget division 3 och är påväg upp till division 2. Herrlaget har också gått till semifinal i Skånemästerkapet vilket måste ses som en skräll av ett division tre lag. Påvägen dit slog man bland annat ut Allsvenska Åstorp/Kvidinge. Det var i Genarp det började för herrarnas poängkung Christoffer Andersson. Hör hans resa från Genarp till Helsingborg i intervjun bredvid.

Under de senaste säsonger har vi FCH försökt att bygga ett lag i SSL med en lokal skånskprägel. I dagens trupp har vi 12 olika skånska klubbar som varit med och tagit fram SSL-spelare. Det är något vi vill uppmärksamma och hylla. Därför vill FCH nu när alla restriktioner släppt bjuda in alla skånska innebandyspelare på match i SSL! Den 26/2 kl 15:00 spelar FCH mot Hagunda i Helsingborg Arena och då får alla som spelar innebandy i Skåne komma in helt gratis. Det räcker att du dyker upp i matchtröja, klubbkläder eller har ett medlemskort från din klubb att visa upp så kommer du in gratis på matchen. Vill ni komma flera stycken från en förening eller ett lag kan ni förboka gruppbiljetter genom att skicka ett mail till [email protected].

Vill ni komma flera stycken från en förening eller ett lag kan ni förboka gruppbiljetter genom att skicka ett mail till [email protected].